| Rauuul a întrebat:

Http://www.nutritech.ro//produse/35_57,Stimulatoare-XTRE ME-POWER-FUEL.html ce parere aveti despre aceste suplimente? Si in general despre nutritech de parere aveti? Daca iau 2 cutii de astea (400 pastile) o sa am efecte in marire? P.S. am 16 ani...dau funda

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Nutritech? cred ca cea mai buna firma raport pret-calitate, dar in rest e varza. eu am crescut cu total mass 4200, dar fata de firmele straine e 0. un fel de a zice "2 lei dai, 2 lei face". nu te astepta sa faci minuni cu firme romanesti, dar ceva rezultate o sa ai (nu stiu sigur daca de la munca + alimentatie corecta, sau suplimente).

| Rauuul explică (pentru JohnnyBi):

Dar avand in vedere ce contine...nu is bune?

Http://www.megaproteine.ro/Performanta-sportiva/QNT-Tribulus-60-caps/ de acestea ce zici? ce se intampla daca iau de astea la 16 ani? calitatea este buna?

| Rauuul explică (pentru Rauuul):

Sper ca nu te deranjeaza dar mai am o intrebare... http://www.pronutrition.ro/produs.aspx?pID=179&cID=113&dID=0&bID=38 ce parere ai? Din cate scrie is bune...dar nu stiu ce calitate au.Dca poti raspunde-mi doar la intrebarea aceasta pentru ca am dat comanda deja.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Rauuul):

Nu lua tribulus. din cate stiu eu afecteaza productia naturala de testosteron si creeaza dependenta (faptul ca nu mai produce corpul si are nevoie de o sursa externa). eu asimilez tribulus steroizilor. adica nu as lua in nicio situatie asa ceva, decat prescris de medic.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Rauuul):

45 lei 100 capsule, x4 pe zi = 25 zile. daca poti strange 180 ia un no xplode de la BSN si te tine cam 40-45 de zile si e mai bun din toate punctele de vedere, de la calitatea firmei producatoare la componenta si pana la performanta la care ajungi cu el. nu te mai uita dupa suplimente aiurea. alege un weight gainer si un no xplode sau ceva creatina (daca vrei volum mai mare la muschi) sau un gainer si niste aminoacizi (cresti mai greu, dar din punctul meu de vedere mai sigur, dar e si ma scump). si obligatoriu un complex de vitamine si minerale. nu ai nevoie de altceva

Dar de la asta care ti-am aratat ultimul cu 45 lei 100 capsule...nu se vad efecte dupa?

| Marius1985 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Cum naiba tribulusul sa sa fie testosteron extern? tribulusul stimuleaza productia proprie de testosteron. E chiar bun dupa cure de steroizi pentru ca organismul sa isi revina. Dar cineva tanar care deja are nivelele de testosteron la maxim, nu va simti nimic, pentru ca tribulusul nu poate face organismul sa produca mai mult testosteron decat poate. Plus, 90% din suplimentele care se gasesc unt proaste; adevaratul tribulusl este cel bulgaresc, cules si procesat intr-o anumita maniera. Marea parte contin doar diferite plante in specia tribulus, de multe ori inactive sau cu proprietati stimulatoare extrem de reduse.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Marius1985):

Eh, stiam ca are a face cu testosteronul dar nu eram sigur cum. cand invat despre un supliment si ajung sa il refuz personal, mai uit cu timpul de ce nu iau ceva.

8 răspunsuri: