| Tovarasul a întrebat:

Https://i.imgur.com/cqPduXy.jpg Pareri? Aceasta transformare a avut loc treptat cum era normal si sanatos. Dieta s-a bazat pe low carbo si multe proteine, totul din alimentatie fara shake.uri sau alte suplimente. Sfaturi? Mersi anticipat big grin!

Răspuns Câştigător
| Em1y a răspuns:

Îl judeci degeaba, am citit puțin sa vad și ce explicații are și în mare parte se vede ca s-a interesat. Are ceva habar cu ce se mănâncă sala și cam ce trebuie sa își pună în farfurie. Cum a zis și el, dacă ești gras poți slabi foarte repede dar rămâne pielea foarte urat. Din punctul meu de vedere e o transformare muncita. Are de pus masa musculara de acum, dar asta e partea a 2 a.

42 răspunsuri:
| Lostlyric a răspuns (pentru Em1y):

Nu judec degeaba. Judec cu discernamant si logica. Transformarea se poate vedea cel mai bine intr-o poza. Nu inteleg de ce evita acest aspect care e mai important decat toate la un loc. Teorie stim toti sau cel putin, cei care sunt interesati de teorie. Nu ma derannja nici daca se vroia a fi o reclama. Daca vad poza de "before" neprelucrata, nu mai am ce sa judec.

| Tovarasul explică (pentru Lostlyric):

Https://imgur.com/a/oaMDHzl poftim domnisoara, acum esti multumita?

| Lostlyric a răspuns (pentru Tovarasul):

Foarte multumita. Daca incepeai asa, reduceai toate polemicile. Succes pe mai departe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Lostlyric):

Intelege ca trebuia sa isi satisfacã egoismul prin a edita poza, exact cum face o pitipoancã cand editeaza o pozã sa parã mai frumoasã, la fel si lui i-a crescut pãrul lung in acest timp.

| Tovarasul explică (pentru anonim_4396):

Pitipoanca? mai nou daca cineva isi editeaza poza e pitipoanca in opinia ta? ai mari probleme, prejudecatiile unui om fara lipsa de ocupatie si fara un gram de neuroni. Si te rog sa inveti sa faci distinctia dintre egosim si egocentrism, egoist inseamna sa nu imparti nimic cu nimeni iar egocentrist inseamna ca eu sunt centrul universului si ca ma consider cel mai cel.

| Tovarasul explică (pentru Lostlyric):

Multumesc la fel!

| aXy99 a răspuns (pentru Tovarasul):

Te sfatuiesc sa lasi studiile astea noi care apar peste noapte si sa testezi anumite lucruri. Ti-am zis, arzi kcal din orice, daca te-ai misca tot timpul si n-ai avea stare, ai arde cu 1-2-300kcal mai mult zilnic. SI este logic. Explica-mi partea stiintifica ale acelor studii. Toti culturistii inainte de concursuri alearga cu orele zilnic pentru a arde kcal, iar tu imi spui ca nu slabesti din cardio? Poti slabi foarte bine si fara sport, desi nu e la fel de sanatos, dar cunosc persoane care au facut-o. Nu trebuie sa ridici greutati ca sa slabesti, poti sa alergi, sa practici un sport, sa faci orice tip de miscare, orice ajuta, nu doar culturismul.
PS: Eu chiar cred ca ai slabit si te felicit pentru asta!

| Tovarasul explică (pentru aXy99):

Multumesc frumos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Tovarasul):

Mai ai putin si devi unul, da in opinia mea esti inteleg ca iti faci poze dar fara editare, te sfatuiesc ca daca mai faci asa ceva fa-ti macar pozele afara in soare, nu alb negru si adaugate filtere asa se vede clar cum arati. Poate am eu alta mentalitate desi am slabit de la 80 la 65 de kg, nu am avut nevoie sa-mi etalez fizicul undeva doar sa primesc felicitari.
Sa nu fiu rãu, acum incearca sa te concentrezi pe forta si masa musculara, poate chiar sa mananci mai mult dar sanatos sa pui greutate in masa musculara, doar daca vrei clar.

| Tovarasul explică (pentru anonim_4396):

Incerc sa fiu skinny muscular, si nu am facut asta sa ma laud, am pus mai mult pentru sfaturi pentru ca vreau sa arat bine. Nu ma bazez sa pun masa musculara, incerc sa fiu fit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Tovarasul):

Vezi kinobody pe Youtube, probabil e exact ce vrei tu.

| RainmakerX a răspuns:

Un sfat ar fi sa mai reduci din parul ala. Nu de alta dar vine vara si poate te gandesti sa te plimbi ceva mai dezbracat *sa vada lumea progresul*.

Succes in continuare!