| generic a întrebat:

Ieri am jucat fotbal de la ora 18.00 pana la 19.00 fara oprire.Imi era greu sa mai alerg dupa aprox. 40 de minute dar am mai rezistat.Ma durea putin pieptul(e si normal) dar mi-a trecut repede. A doua zi, m-am trezit pe la 3.00 si am observat ca ma intepa inima. Mi-a fost apoi greu sa adorm, fiindca puteam sa dorm numai pe partea dreapta(pe stanga ma intepa inima). Am reusit sa adorm si acum m-am trezit, dar tot ma inteapa inima.straight face
Ce as putea avea? Ar trebui sa stau linistit ca poate imi trece?

Răspuns Câştigător
| RazzoR_6544 a răspuns:

Hmmm...e prima data cand ai jucat asa de mult? Sau de cat timp nu ai mai depus atat efort? Daca nu te-ai antrenat zi de zi este normal sa patesti astfel. STAI LINISTIT O SA-TI TREACA CURAND.
Sfat: sa nu mai ai probleme de genul asta incearca sa te antrenezi zi de zi. tongue Sanatate

6 răspunsuri:
| Gabriel1 a răspuns:

Stai linistit ca iti trece...Probabil ai depus prea mult efort.happy
Desi eu practic 3-4 ore pe zi fara oprire nu mi s-a intamplat asa.happy

| generic explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!

| biancutza99 a răspuns:

E urgent sa megi la un doctor doar pentru. o consultatie daca nu e nimic...e totusi bine sa te asiguri...

| crististeaua a răspuns:

Dar in ce parte te doare?

| sweetheart96 a răspuns:

Sa stai linistit sa nu bei apa rece (daca ai baut aia poate fi cauza) daca nu e de la efort prea mult... daca nu te lasa e cazul sa mergi la un medic

| BogarZ a răspuns:

Am patit si eu mai demult. Cand trageam aer in piept simteam ca ma inteapa inima foarte tare. Nu mai tin minte cat a durat dar nu mi s-a mai intamplat de atunci.