Ouale crude sunt in cea mai mare parte benefice pentru organismul tau. Multi antrenori de fitness recomanda consumul de oua crude deoarece intaresc masa musculara, ajuta la eliminarea toxinelor. Consumate pe stomacul gol au rolul de a te energiza si revigora. Iti dai seama ca nu e ok sa il bei asa cum e el din coaja. Stiu ca se bea cu putin lapte dulce si o lingurita de miere. Sa nu faci excese, deoarece te poti alege cu o intoxicatie, iar biotina (metabolismul lipidelor si proteinelor nu mai poate fi absorbita). Numai bine!
Ei, nu exagera cu salmonella!---crescatoriile de pasari sunt autorizate si monitorizare d.p.v. sanitar veterinar iar ouale, carnea, organele si produsele din acestea sunt analizate din punct de vedere bacteriologic / lot de productie.
Sansele sunt de 1 la 30000 poate chiar mai sczute. Si eu am mancat oua crude si nu am patit nimic.
Frate, ouale provin din ferma proprie, sunt teste aplicate, sunt destinate consumului, nu am patit nimic, sunt vie, nu am nici Salmonella si nici alte probleme. De ce nu ar face-o daca are de unde sa isi ia oua si consuma cu cap?! 1 la 30000 de oua ar putea fi infestate. BTW: stau in state si nu esti suficient de bine informat. O zi buna si un 2015 fain!
Eu am consumat oua crude si cu miere si simple si nu am avut nici o energie in afara de o scarba imensa...
Dar te ajuta sa pui muschi pe tine
Omule sunt foarte sanatoase dar nu trebuie sa faci excese(e valabil la orice) si nu numai ca iti dau energie dar iti si intaresc masa musculara.
Funda?