| Alexia9277 a întrebat:

Îmi dați și mie Exercițiu pentru picioare pentru ca eu nu am burta dar nu prea sunt mulțumită de partea picioarelor.Va mulțumesc mult.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fandari in fatã/spate, fandari bulgaresti, genuflexiuni ass to the grass high bar, genuflexiuni goblet/cu bara in fatã, genuflexiuni box, presa pentru picioare, indreptari românesti, indreptari cu picioarele fixe( stiff leg), indreptari sumo, trustul soldului, podul fundului, hiperextensii/ hiperextensii inverse, pull through, bird dogs, kick backs.

| Alexia9277 explică (pentru anonim_4396):

Mersi mult

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

As adauga si calf rises pentru gambe.

| anonim_4396 a răspuns (pentru aXy99):

Poate adauga dar e irelevant, lucreaza si involuntar, mie mi se pare scârbos când vad niste gambe si cvadricepsi prea dezvoltati in comparatie cu celelalte grupe. Tu nu?
Este o iluzie a piciorului

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu prea lucreaza gambele mai deloc. (cunosc persoane care faceau genuflexiuni, presa, extensii biceps femural si nimic la gambe, aveau tricepsul sural aproape inexistent, se vedea foarte rau).
Este normal ca picioarele sa fie ceva mai mari, desigur, o diferenta prea mare este inestetica. In cazul baietilor, cei mai multi au picioarele mici spre deosebite de partea superioara a corpului, majoritatea nu au gambe deloc, de aceea am si recomandat ridicari pe varfuri (cu bara, gantere, la smith, la aparat special, oriunde). In cazul fetelor, este de asteptat ca picioarele sa fie putin mai lucrate, deoarece atunci lucreaza si fesierii. Nu vor face niciodata niste picioare prea mari incat sa devina inestetice, natural cu siguranta nu. Nu cred ca niste gambe mari sunt inestetice, mai degraba niste brate imense ar fi urate la o fata.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ai pe Youtube gramada

| FaraNumePls a răspuns:

Aleargă