Lasa-le frate ca te aduc la disperare pariurile sportive, 0-0 pauza 3-2 final inchide flashscore-ul preocupate de altceva daca nu vrei sa arati de 60 ca mine la 30 de ani
Dă-mi tu niște idei, câteva meciuri man. Mai bag odată și renunț, nu mai bag, vreau ultima oara sa joc.
Numai am dispozitie dupa jegul ala ordinar de meci de la dortmund gol ambele reprize 0-0 3-2 final, nu mai am niciun chef scuza-ma
Tu ce crezi bate Real Madrid pe betis?
Am pus X2 la real Madrid, și la liverpool cu chelsea am pus 1 solist.
Atalanta Bologna 1 solist, Elche Sevilla x2, Marseille St etienne x1, Burnley - Leeds 2 solist, Liverpool - Chelsea (interval total goluri 2-6),
PSV - Groningen 1 solist
Am. Pus ca bate liverpool pe chelsea, 1 solist, ce zici am șanse?
Chelsea e cam greu de bătut, cred ca liverpool sau Manchester City sunt singurele echipe ce o poate bate pe chelsea. Arsenal vad ca o ajuns o echipa platon, cred ca nici în primele 8 nu termina.
Ai pierdut doar meciul ala? Cât câștigai dacă prindeau biletul?
Da, numai conteaza am jucat live, am doilea rezultat de genul dupa bayern cu koln E incredibil TE NENOROCESTE JOCUL ASTA TE RUPE
Știu e imprevizibil fotbalul, și de fac multe manevre. Bagi ceva în el, cel mai enervant e când pierzi biletul în minutul 96 primești gol de la adversari și ți-o nimicit tot biletul. Sport mai infect, și enervant ca asta nu exista.
Poftim west 2-2 dau aia gol 2-1 la un minut distanta 2-2, ce sa mai joci mah frate CE?
Eu am pus psf1 și mi-o ieșit.
Da,, ai dreptate.
Vad ca Nice merge bine. Pe Lille ia demolat.
Si ca un ultimul sfat ca sa controlezi tu jocul asta tot pe live se joaca cel mai bine nu faci nicio treaba stradal, poti specula jeguri de meciuri da minutul 88 2-1 pus X cota 10 si ai castigat, alta sursa de castig eu unul nu o mai vad in jocul asta
Da, e o idee buna, merci.
Nu ai cum altfel, oricum e stres mult prea mare eu m-am izolat de societate cu jocul asta E FOARTE FOARTE PERICULOS, asa ca ai grija o poti lua razna de la el daca pui suflet
Pentru ce sa te stresezi cand vezi ca un arbitru prelungeste 10 minute in a doua repriza si numai vrea efectiv sa fluiere pana nu se mai da un gol? ca un exemplu
am pățit și asta.
Poftim frate NUMAI POT NUMAI REZIST 3 MINUTE PRELUNGIRI 0-0 la pauza https://www.flashscore.ro/meci/UTR2z61M/#sumar-meci/sumar-meci numai pot efectiv
De la 3 minute, l-a prelungit la 8, și gol în minutul 97 dai în boala copiilor cu ăștia.
Cipi1212 întreabă: