| Kittynna a întrebat:

Imi doresc nespus de mult sa slabesc cateva kg. Am inceput de o saptamana sport intens (3-4 ore/zi) - pilates, kangoo, bossu, aerobic, zumba... Pe corp se vede oarecum ca am slabit putin, dar pe cantar, absolut niciun gram. Un regim strict nu tin, doar ca nu mai mananc prajeli si nici seara. Si in plus am renuntat si la sucuri, optand pentru clasica limonada. Mentionez ca eu de obicei slabesc 2-3 kg/saptamana foarte usor, doar mancand disociat si fara sport. Si nu imi explic de ce acum ca am inceput si sportul, pe cantar nu se vede deloc? Nu vreau sa fac muschi, scopul meu pentru inceput este sa dau jos cele cateva kg care le am in plus si care ma supara. Sa fie oare de vina faptul ca am inceput dintr-o data prea intens? Am mai facut tae-bo in trecut de 3 ori pe saptamana si tot asa cu putin regim si reusisem sa slabesc atunci. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| KaylaSlvt a răspuns:

Daca faci atatea ore de sport pe zi e normal ca, cantarul sanu arate nicio diferenta, pentru ca ai pus masa musculara.Tu te-ai subtiat dar kilgramele sunt la fel deoarece muschiul cantareste mai mult decat grasimea. Oricum parerea mea ca cel mai frapid si mai eficient mod de a slabi este alergatul. Stiu ca este frig dar fa macar bicicleta pana da caldura bine.Ideea e ca si atunci cand alergi sau mergi pe bicicleta sau ce mai faci tu, sa fii imbracata cat mai gros ca sa transpiri. cu cat transpiri mai mult cu atat mai bine. dupa antrenament evita sa bei imediat f.multa apa si renunta la dulciuri, ciorbe, sare, unt si paine.Ti-o spune un sportiv de performanta din lotul national care trebuie sa faca categorie la competite(fac karate). Am slabit vreo 5 kile urmand sfaturile astea, in 2 saptamani.A, si sa nu mananci mult seara!

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Fa exact ce faceai inainte.Atunci cand slabeai.

| LionelAndres a răspuns:

Nu slabesti daca faci sport si mananci 7 mese pe zi. incearca sa te mai abtii de la prea multe mese altfel degeaba iti doresti sa slabesti ca nu vei reusii

| robert00112 a răspuns:

Ai innebunit? faci 4 ore pe zi de sport? eu sunt baiat si nu fac atat de multe ore... laughing sporturile astea nu te ajuta mult la slabit, incearca sa faci mai mult cardio (banda, bicicleta) si apoi dupa ce slabesti sa faci sporturi de tonifiere. A si pentru slabit stiu din propie experienta ca pastilele sau dietele nu iti fac bine. Incearca sa reduci treptat din mancare pana la infometare si apoi incearca sa ai mese regulate (odata la 3-4 ore), alimentatienu exagerat de putina dar nici multa. Bafta!

| camelia8888 a răspuns:

Tine si u regim sfatuestete cu doctorul tau de familie si cerei o lista cu alimente de regim...mult norocwinking

| lerakina a răspuns:

Uite nu trebuie sa faci sport. doar beai CEAI VERDE cit mai mult cu atit mai repede slabesti ...am avut si eu astfel de probleme si a functionat ...si inca un sfat dupa ora 6 nu minca nimic. Succese draga!