anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi e foarte dor sa fac din nou sport.
Fac sport de când sunt mic dar în ultimii 2 m-am pus serios pe făcut sport. Am chiar și un vis, sa ajung la cel mai înalt nivel în calisthenics/street workout. Cred mult în mine ca voi reuși.
Nimeni nu crede în mine și nici nu îmi pasa. Dar crying de anul trecut pe 1 decembrie a început sa ma înțepe hernia inghinala. Și de atunci nu mai fac sport. As mai putea face, dar nu atât de mult efort ca înainte. Mama îmi zice sa nu mai fac pentru ca sanatea e cea mai importata( are dreptate în legatura cu sănătatea.), la fel și unele rude. Doar un var a zis sa fac pentru ca hernia se poate trata, este operație. Sunt mulți sportivi care au fost operați de hernie și care fac din nou sport. Înainte eram fericit, acum sunt trist, nu am uitat de pasiunea mea și nu am sa uit niciodată. Simt ca pentru asta m-am născut. De multe ori plâng în legatura cu asta, chiar și acum când scriu îmi dau lacrimile.
Cum pot trece peste asta? crying

1 răspuns:
| Cheo0S a răspuns:

Facand miscare yoga stretching la intensitate minima(documetandu-te Zi de Zi despre asta), nimeni nu te pune sa faci exercitii intense care sa-ti cauzeze probleme.
Si eu am avut dureri de spate dar mi le-am rezolvat singur fara sa ma duc la medic, avand un genetic cu ambii parinti cu dureri de spate.
Oricum unii medici, nu sunt pregatiti sa-ti dea sfaturi si sa te vindece de problemele care le ai pe termen lung. Sunt acolo, numai pentru a ti trata problema numai daca deja e prea grava.

Ti-as recomanda un chiropractician mai mult decat un medic din spitale.

Întrebări similare