Tine latul drept cand lovesti, sa fie paralel cu mingea, nu perpendicular, tinand latul drept si la o mica distanta de minge (nu bagat in minge pentru a avea cum sa ii imprimi forta si directie) o vei lovi bine, tu cel mai probabil o lovesti tinand piciorul perpendicular si d-aia se duce ba in stanga sau dreapta, ia o directie proasta si nu se duce drept.
https://www.youtube.com/watch?v=-hvEDKT_M6c E chiar simpla toata chestia.
Daca esti dreptaci ar trebui sa alergi catre minge, in momentul in care doresti sa lovesti mingea punctul de sprijin al corpului ar trebui sa il faci pe piciorul stang si in timp ce aduci piciorul drept din spate catre fata pentru a lovi mingea cu o fractiune de secunda inainte sa lovesti mingea piciorul drept trebuie sa il reorientezi de pe directia cu botul inainte in pozitia de paralel cu mingea ( varful sa fie in dreapta si calcaiul in stanga ). Exerseaza ca miscarea o sti!
Crede-ma ca daca as putea sa dau 2 funde din alea, ti-as da si tie ca are sens ce ai spus, dar cel de mai sus mi s-a parut mai simplu si… mi-a dat si video. Iti multumesc oricum …
? nu despre likeuri si funde si ce se mai "da " pe aici este vorba. Nu in cazul meu. Succes!
Aia-i ca… nu te cunosc, si na.
anonim_4396 întreabă: