Esti un nimeni si razi ca prostul de o campioana, ai o viata perfecta, esti mai buna ca ea, ea va ramane in istorie tu nici ca hartie igienica
A venit @Relian sa fie prost ca de obicei. Sa ne spuna el cum o jucatoare de tenis cu 24 turnee castigate, 2 mare turnee castigate, finalista si semifinalista la celelalte doua, 64 saptamani in top 1 mondial si peste 30 milioane castigate din tenis:
"cistiga asa cate un meci din plesneala."
Chiar ma mir cum de a jucat meciul, probabil era mai slab cotata, in mod normal cand da de o adversara puternica Simonica se retrage din competitie. Asta e mentalitate de las, nu de campion, adevaratii campioni joaca pana la capat indiferent de circumstante.
P.S. De ce urmaresti tenisul? E un sport mega plictisitor.
Eu nici nu urmăresc tenisul feminin, asta doar în cazuri rare când joaca conaționalele noastre. Nici nu am cu cine sa tin căci o jucătoare prost clasata câștigă un Slam ca după sa nu mai faca nimic. Mie chiar nu-mi plac sporturile astea imprevizibile.
Dar tenisul masculin chiar îmi place, mai ales când vad jucători precum Federer (din păcate zilele ii sunt numărate). Este foarte interesant sa vedem lupta dintre Djokovic și Nadal pentru cine are mai multe Slamuri, desi vad ca și tenisul masculin va deveni la fel ca cel feminin, adică la naibii de imprevizibil.
Tenisul mai reprezinta interes doar pentru Nole si Nadal, lupta titanilor.
Din contra, tenisul e foarte previzibil, rar e eliminat unul care mai bine clasat decat adversarul.
Unia se dcau mari cunoscatori, lauda, perie pe alktii pentru ca si alti la rindul lor fac acelasi lucru.Astia is oameni de astia lingusitori, desi nu au nimic de cistigat.
Halep normal cum am zis nu-i buna sa fim seriosi.Cistiga asa cate un meci din plesneala. Cineva care este bun cistiga,merge constant, Halep e ca si echipele de fotlbalk din RO, azi bate nu stiu ce echipa f buna maine ia bataie de la ultima cea mai slaba
Normal nu poti sa spui ca aia is buni, or fi buni, dar de pus in bocanci, daca or fi buni si acolo.
La fel este și în fotbalul în ziua de azi multe meciuri sunt vândute pe bani -_-
Este o discutie lunga asta fara sfarsit.Este o miza mare si multi bani in joc iar noi ne agitam ca Pepsi.
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:
Maria204 întreabă: