| adrianpetrican a întrebat:

Imi place foarte mult sa bat in clavicula! Bat cu palma si uneori cu pumnul cand nu imi iese ceva! Pot avea probleme de respiratie daca continui sa bat in clavicula?

8 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Nu mai bate în claviculă bate direct în cap și dacă vezi că sună a gol asta e! Reprezinți o cauză pierdută pentru umanitate!
"rolling on the floor..."

| adrianpetrican explică (pentru gabicoo):

Imi cumpar tot felul de bluze pe care mi le strang si dorm cu ele! Ceea ce imi place este ca aceste bluze imi dau o senzatie pe care nu o pot descrie in cuvinte! Senzatia e cum sa zic, ca si cand s-ar aseza o fata pe mine si ar incepe sa ma frece!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa nu-ți mai placa, că-ți faci rău.

| KR0NSTADT a răspuns:

Da, mai ales că tu nu respiri cu plămânii. Tu respiri cu clavicula, ca ăia de pe Jupiter.

| Februar30 a răspuns:

De ce in clavicula si nu in burta? laughing Asta n-am mai auzit-o, dar am vazut baieti care se acompaniaza cu palmele la burta, in timp ce fredoneaza... trebuie sa pui intrebarea la categoria Sanatate. Avem acolo experti.

| Februar30 a răspuns:

Si apropo am uitat sa precizez: claviculele adapostesc testiculele, asa ca ai grija sa nu te lovesti big grin

| Anonimgirltpu a răspuns:

Nu stiu daca o sa ai probleme cu respiratia dar cert este ca nu e ok pentru sanatatea ta sa te ranesti in niciun fel. Acolo sunt tesuturi care pot fi ranite daca le tot bati.

| NakedWarrior a răspuns:

Pai nu stiu, depinde cat de tare bati. Si chiar daca nu bati tare, la un moment dat tot vei avea o jena la nivelul claviculei, poate o sensibilitate la atingere in cel mai rau caz, dar nu cred ca asa ceva poate duce la probleme de respiratie.
Dar ce stiu eu nu sunt doctor.