| Misha4217 a întrebat:

Imi poate da cineva un program de antrenament pe 4 -5 zile..si sa fie bun..sa dea rezultate si alimentatia.

5 răspunsuri:
| keshaYRY a răspuns:

Fa in fiecare zi cate 5-6 serii de cte 20-30 flotari, abdomene, genoflexiuni, etc.Nu mai muca dupa 6-7 seara si nu consuma prea multe dulciuri, carne sau paste fainoase. Consuma fructe si legume... sper ca te-am ajutat.

| DuzzyDrey a răspuns (pentru keshaYRY):

rolling on the floor cu frcute si legume nu rezolvi nimic.laughing) si " antrenamentul " tau e o porcarie.
Deocamdata poti sa iti zic alimentatia:
Proteine-carne de pui,peste,carne de vita,carne de curcan,lapte,oua,branza,
Carbohidrati- Cartofi(fierti/copti),Orez,Cereale(orez,oz,ovaz), Fasole, Mazare
Grasimi Sanatoase- Nuci, Alune, Migdale
Fructe si legume
Asta este ordinea importantei.
Cel mai important Inainte de antrenament cu 30-20 de min: Miere+alune sau migdale. Pt energie
Dupa Antrenament la 2 ore minim Proteine+Carbo adica:
Peste+orez
sau
Peste+Cartofi
sau
Piept de pui+ Piure
Sau
Carne de vita+Mazare etc
Ai prins ideea
intre mese Furcte si legume.
Scade Dulciurile, si Prajelurile/Grasimile din Masa ta.
La culcare: 1 pahar de lapte(contine caseina) Caseina=Proteina cu absortie lenta
Un antrenament nu stiu ce sa zic... Faci acasa sau sala?

| Cosmin86 a răspuns (pentru keshaYRY):

Esti pe langa

| keshaYRY a răspuns (pentru Cosmin86):

De antrenament nu stiu ce sa zic. Eu am praticat arte martiale de contact, altfel de antrenament nu stiu. Si cu seriile de flotari cunosc pe cineva care a incercat si in 2-3 saptamani s-au observat rezultatele.

| Cosmin86 a răspuns (pentru keshaYRY):

Sunt sporturi diferite.

muschii se fac in ani de zile, nu in cateva saptamani. Si cu flotari faci doar piept ( partea de jos, ca pentru partea de sus sunt alte exercitii ), corpul are si alte grupe importante ( brate, umeri, spate, picioare, gambe ). iar pentru muschi trebuie sa maresti periodic greutatea folosita, la flotari faci cam greu asta.

Si legat de alimentatie, trebuie sa mananci MULT pentru muschi, dupa 6-7 seara mai poti avea 2 mese, unoeri chiar 3 ( sa ai undeva la 6-7 mese consistente pe zi ). In special proteine ( carne, peste, branza, oua, lactate ) si carbohidrati.\

Un antrenament corect implica sa lucrezi muschiul din toate unghiurile, cu exercitii de baza si de izolare, folosind greutati mari si apoi odihna suficienta, o grupa pe saptamana se lucreaza.