| Sasukesmecherul a întrebat:

Imi poate face cineva un program pentru punere musculara? Ce sa mananc si la ce ore, etc.
Am 14 ani si 43-45 de kg

Răspuns Câştigător
| unreadfire a răspuns:

Știu ca pentru a pune masa musculară ai nevoie de mâncare bogata in proteine și fibre.
Proteinele le găsești in mâncăruri precum oua, piept de pui, fasole, linte, ton, somon, iaurt grecesc, iar pentru fibre un lucru ar fi sa mănânci fructele și legumele așa cum sunt, nu sub forma de suc deoarece corpul va asimila doar zaharul din ele și vor lipsi fibrele care ajuta organismul cu digestia.
Ai putea sa o lași mai ușor cu Carbohidrații, schimba pâinea albă cu cea cu semințe, neagră, ce ți-ar plăcea.
Suplimentele sunt o pierdere de bani! In cazul in care nu ești vegan/vegetarian sau nu poți face rost de unele vitamine din carne sau lactate atunci nici nu te gândi sa cumperi suplimente pentru ca îți irosești banii degeaba.
In legătura cu ce ora sa mănânci, sincer cum ți se potrivește ție cel mai bine așa sa faci. Un sfat ar fi sa îți dai seama dacă îți e mai bine sa mănânci 3 mese bogate pe zi sau sa mănânci mai puțin și mai frecvent pe zi. Sper ca te-am ajutat?

| Cosmin86 a răspuns (pentru unreadfire):

De ce o lasi mai usor cu carbohidratii FIX cand vrei sa pui masa musculara si ai nevoie de carbohidrati LA GREU!

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Https://slabire-crestere-in-masa-alimentatie.blogspot.com/......urism.html
https://slabire-crestere-in-masa-alimentatie.blogspot.com/......-mare.html
https://slabire-crestere-in-masa-alimentatie.blogspot.com/......00-de.html

APORT ZILNIC CALORIC VIZAT : 2024 CALORII pentru crestere in masa

GLUCIDE: 228 G PE ZI.
PROTEINE: 152 G PE ZI.
GRĂSIMI: 56 G PE ZI.

multa bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza neaparat ce mananci si absolut deloc ora. Ideea e ca daca vrei sa cresti greutate trebuie sa mananci mai mult. Evident. Preferabil e sa mananci si bine, nu doar mult, dar nu e necesar strict pentru numerele de pe cântar.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Mann cand te apuci de ceva,iti trebuie un plan frumos aranjat,eu de asta am postat linkuri cu imc,cate calori trebuie consumate,cate carbo,protein, fats, plus cum executi miscare, conteaza cand manci si ce manci inainte de antrenament sa bagi niste proteine din zer, sa ti cont de negative, sunt multe de scris