Cum adica "picioare in caz ca vrei sa faci"? IN PRIMUL RAND alegi o zi pentru picioare, sunt cea mai mare grupa a ta.
ABIA APOI planifici umeri, biceps, triceps si celelalte grupe mai putin importante.
Luni: piept
marti: spate
pauza
miercuri: umeri
joi: brate
pauza(picioare in caz ca vrei sa faci)
pauza.
Si program de alergat nu stiu la ce te referi, incerca sa alergi in aer liber si nu pe banda, e mai eficient si incearca sa alergi moderat.
Sa imi lasi numele tau de la facebook! Sa vorbim mai multe in privat!
Messenger n-ai?
Cine mai foloseste messenger-ul in ziua de azi? Mai ok facebook-ul!
Pe facebook tin doar oameni pe care ii cunosc personal.
Folosesc messenger de la munca, sunt online de la birou.
Bine...
Din ce am inteles omu vrea sa slabesca..si pun pariu ca el ca incepator nu o sa se tina de picioare cand o sa vada cat de dureroase si dificile sunt, crede-ma am vazut multi care s-au lasat de ele..Deaia am scris''in caz ca''.nu poti sa-i bagi pe gat sa faca picioare daca nu vrea..mai ales ca-i incepator.
"crede-ma am vazut multi care s-au lasat de ele", da, sunt multi cocalari de 2 bani care se duc la sala ca vina vara. Si apoi apar pe plaja cu picioarele lor de gaina.
Treaba lor.
Cum adica "picioare in caz ca vrei sa faci"? IN PRIMUL RAND alegi o zi pentru picioare, sunt cea mai mare grupa a ta.
ABIA APOI planifici umeri, biceps, triceps si celelalte grupe mai putin importante.
4Cooled întreabă: