| frozanglobe a întrebat:

Imi puteti recomanda o serie de exerciti pentru a imi mari mai repede (vizibil) masa musculara?

Sau niste "diete" ceva de genul

**FARA STEROIZI! big grin

Răspuns Câştigător
| PriVaTeLim3 a răspuns:

Pai eu in aproape 2 luni am castigat destulde mult la masa musculara urmand urmatorul program:dimineata 50 flotari 50 abdomene 50 genoflexiuni, apoi pana la scoala jogging(sa stai destul de departe de scoala) dupa scoala mergeam repede la bazin(acolo la fel macar 50 de bazine), iar apoi cand ajungeam acasa mai bagam o data programul de dimineata.Nuy recomand sala deoarece iti ia din crestere. Bun acum alimentatia:incearca sa asociezi salatele cat mai multe cu carnea dar in nici un caz prajita sau de porc(preferabil peste sau pui), vitamine(nu steroizi...multivitamine CENTRUM de exemplu) cat mai multe proteine si vitamine. S-ar putea sa ti se para cam greu(asa si este) dar rezultatul este destul de multumitor(parerea mea) PS: am 14 ani si sunt inotator... oricum daca nu poti sa faci inot iti recomand sa asociezi toate de mai sus cu un sport care iti lucreaza muschii destul de puternic..Bafta!

2 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Masa musculara + repede nu exista. orice faci iti va lua luni sau ani sa te faci "mare"

| frozanglobe explică (pentru JohnnyBi):

E vina mea nu am specificat bine intrebarea, repede adica (maxim 4 luni).