Solutia sportivilor pe cand nu existau suplimentele de acum: un galbenus de ou frecat intr-o lingura de zahar, si amestecat mai apoi cu o cana de lapte.
Daca vrei proteine, oul e sfint. Orice cockteil ai face, trebuie sa contina si ou, datorita aportului mare de proteine din el
Tii cura de ingrasare?
Pentru ca la cantitatile astea, te ingrasi dar nu faci muschi!
Lactatele au mult mai putina proteina decat carnea si oul!
Daca vrei sa tii o cura de proteina, te sfatuiesc sa manaci: carne de pui (fara pielita), carne de vita sau curcan, peste, oua, parizer sau ham degresat.
De fapt branza are mai multe proteine decat carnea.
Laptele si iaurtul da, alea au putine proteine.
Prea multe proteine pentru un shake, cate kg ai de vrei atat de multe si ce scop ai?
Am 73kg si imi trebuie undeva la 2, 2-2, 7g de proteine per kilogram corp cand vreau sa ma definesc. Shake-ul il vreau ca pe "o gustare" pe langa cele 3-4 mese.
A, ok. Daca te incadrezi cu carbo si grasimi, toarna si 100g cacao -20g proteina. Multe albusuri de ou printre mese.
Aș fi vrut o gustare dar cum spui tu, sunt prea multe grăsimi și prea mulți carbohidrați. Poate pot să îmi fac vreo gustare lichidă cu proteine.
Dar de ce nu rămâi la clasicul 2g/kg si te-ai dus la 2, 7? Apeleaza la suplimente daca nu faci față sau macar batoane proteice.
Semintele au proteine! Si nu sunt doar seminte de dovleac si floarea soarelui, vezi la plafar sau magazine naturiste, chiar si hypermarket ca sunt o multime de seminte.
http://foodstory.stirileprotv.ro/......ia-zilnica