Eu sunt unul care am aceeasi sproblema ca si tine si de 20 ani tot fac tot felul de ex[perimente diete prosteli chestii merg la sala cate o data sa le platesc abonamentul in speranta ca o sa ma traga inima sa merg pe acolo si chestii de genul asta.
Nu nu merge ca noi suntem niste leneși notorii care nici măcar punctuali nu suntem și mereu spunem lasă mâine gata am obosit.
Așa că după toate încercările eșuate pe care o să țî-le povesteasca următorii interlocutori care nu au avut 140Kilograme ca și mine și vorbesc fara să șție
vorbesc în ne cunoștință de cauză șî o să o tot dea cu Ducan vegan bla bla bla. Eu le-am încercat pe totate.
Acum acultă la un om care sa oferit cobai pentru tot ce se putea în sensul acesta de la medicamente ceaiuri acupunctura mers la inot mers la sala mers la box mers la carate mers la aerobic mers la psihiatru mers la psiholog... Mancat avon, mancat HERBALIFE EȘUAT!
Cred ca am dat până acum în 20 ani 10 000 euro
pentru ca măcar 1000 euro pe an am tot investit in antrenori sau ceaiuri sau medicamente sau pastile sau tâmpenii eșuate.
AM GĂSIT REZOLVAREA CEA MAI BUNĂ:
PRIMA ZI faci 3 abdomene de 3 ori pe zi
mănânci salată multă cu frunze de salata castraveti rosii ceapa vere usturoi, rosii, verde cateva frunze de patrunjel pentru ca patrunjelul scoate toxinele din organism poti sa pui si ulei de masline si zeama de lamaie.
Renunți de tot la orice fel de carne!
mănânci doar 1 dată pe săptaămână ceva carne de pește cu usturoi.
in fiecare zi mănânci ce vrei tu
ciuperci coapte la cuptor
sarmale vegetariene
chestii vinete salata de vinete
alune seminte cauti carti de bucate pentru vegetarieni
iar ca si paine nu ai voie sa mananci mai mult de 2 felii de paine la o masa
a doua zi 4 abdomene de 4 ori / zi
a 5 a zi mers putin pe jos 1 km
a sasea zi mers 4 km
ziua 7 mers 8 km
ziua 30 mers normal pe jos 14 km
ziua 100 mers repede repede pe jos aproape fuga 24 Km
NU PE BANDA CI PRIN ORAS... MUNTE de preferat chestii cu denivelari strazi in panta si in rampa
prin parcuri
Nu mai follosi liftul ci mergi pe scari daca stai la bloc
cara sacosele de la kaufland cu mâinile până acasa nu cu taxi-ul
ATENTIE NU MAI MÂNCA SARE APROAPE DE LOC ci in loc de sare inceraca sa pui ori putina sare de mare
ori mai bine brânză cu mucegai dinaia albastra de la Megaimage
https://www.mega-image.ro/......0g/p/72087
sa nu iei alt model asta e cel mai bun
si pui din branza asta exact ca si cand ar fi sare o razi frumos pe razatoarea aia fina si iti imaginezi ca este sare
Pt ca scapi de ea repede organism
tu poate esti voluminos si pentru ca ai foarte multa apa blocata in organism
Ziua 100 acum poti sa mergi la inot cu prietenii sa incerci sa iti faci un ritual in a merge de 3 ori pe saptamana la inot
dar incerca sa mergi pe jos pana la inot
pana la scoala
pana la prietena
de la prietena pana acasa pentru ca altfel datoriata lipsei de miscare o sa ajungi sa nu mai poti sa fii barbat!
cu cat mergi mai mult pe jos cu atat esti mai barbat.
Si vezi ca nu ti-am zis sa te duci la sala pentru ca e scârbos din punctul unui gras de vedere sa vada sala si ideea ii face greata.
asa ca ti-am dat rezolvari simple
daca tu bagi in fiecare zi macar 14 Km pe zi de mers pe jos
esti Ok
Hai ca nu te las asa vegetarian
Acum in ziua 100 poti sa mananci ce vrei tu 100 grame sunca presata
si tot asa poti sa mananci ce vrei tu DAR NU BRUSC
pentru ca organismul tau nu mai e invatat cu ulei margarina unt untura
am uitat sa iti zic nu baga ulei unt untura NICI ZAHAR de loc de nici un fel timp de 100 de zile nu te atingi de picatura de zahar
daca chiar mori si se umfla basica in tine de pofta de ceva dulce
poti sa iti faci ceaiuri sau limonada cu maxim 2 linguri de MIERE DE ALBINE la 12 ore.
sau poti sa mananci direct o lingurita de miere de albine
dar una singura! si nu mai des de 6 ore!
In rest poti sa mananci mancaruri dar de preferat coapte la cuptor
de exemplu mancaruri de cartofi sau ciuperci sau ardei cppti la cuptor sunt multe lucruri care pot fi bagate la cuptor.
NU AI VOIE NICI O BERE IN TOT TIMPUL ASTA
NICI UN STROP DE BERE pentru ca berea fermenteaza in intestinul gros si te face sa fii mare in burta.
Daca chiar iti crapa inima si vrei sa bei alcool iti recomand 100 mililitri de vin rosu de la bunicii tai de la tara
dar sa stii ca este facut de ei
nu vin cumparat facut din chimicale
si nu mai mult de 250 mililitri/zi
pentru ca alcoolul este tot zahar
alcoolul te ingrasa, alcoolul este un zahar foarte rafinat.
Ce sa iti mai spun nau ai voie sucuri carbogazoase de nici un fel
nu ai voie aba minerala.
Dar daca nu poti si mori de pofta in primele zile poti sa agiti bine de tot sticla de apa minerala sa iasa majoritatea bulelor
o agiti ii iei dopul o agiti ii iei dopul sa nu mai fie asa de acidulata
SI INCERCA SA BEI APA MINERALA DOAR DIN STICLA DE STICLĂ
adica de geam de ciob cum îi mai spun manelistii inculti cocalarii
ca așa spun cocalarii care este ca este mai multe
spun apă minerală la ciob dacă ăsta e nivelul lor.
ziceam de apa minerala POIANA NEGRI sau BORSEC sau poti sa bei orice apa minerala vrei tu DAR SA SCRIE PE EA
APĂ MINERALĂ CARBOBAZOASĂ nu apă minerală carbogazificată
pentru că din punctul meu de vedere aia carbogazificată este apă de la robinet făcută de mâna omului ca la sifonărie
i-sa băgat peste ea bioxid de carbon obținut de la groapa de gunoi de la ploiești unde o mare firma de sucuri foarte cunoscute iau gazele de acolo le filtreaza putin si scot din ele bioxid-ul de carbon scos din groapa de gunoi si bagat in sucuri si in unele apele minerale carbogazificate!
Am spus părerea mea bat si eu câmpii!
cam asta e tot cu slabitul
dacă mănânci doar atât câț îțî trebuie și nu mai mult
gata esti un om norrmal dupa ziua 100
poti sa mănânci si câteva grame de ciocolata pe zi
si cateva cipsuri
si ce ai mai poftit tu intre timp
dar putine
si sa nu uiti sa mergi macar 14 Km / zi
Așa am ajuns eu in 3 luni de zile de la 140 la 100 Kg.
SLĂBIRE FĂRĂ SALĂ FARĂ EFORT FĂRĂ UMILINȚE
fără să dai bani pe sală
fară program
fară stresuri
fară sa zici că mă duc pânlă la sală ma costa taxi-ul dus
ma costa taxi-ul intors
asa mereu când ai de dus pe undeva si este pana in 7 Km
mergi cu picioarele tale
pentru că 7 Km o sa ii faci in 1 Ora după ce o să capeți experiență
Si acum ai devenit perfect impecabil ti-ai atins scopul
nu mai ai burta
ai ajuns sa faci 100 abdomene de 3 ori / zi fara sa ti-se para o povara si le faci in 300 secunde aproximativ in 5 minute de 3 ori pe zi
si ata incep sa se vada muschii pe burta ta
Daca mai faci si 50 de tractiuni la bara in ziua 100 e minunat
poti sa incepi in ziua 1 cu 1 tractiune la bara de batut covoare
apoi iti garantez ca in ziua 100 o sa te invarti peste bara in toate felurile ca si la olimpiada
doar ca trebuie sa te tii de acest ritual
Taie dulciuri și tot ce conține hidrați de carbon ce nu sunt din legume, fructe, deci pâine, pizza, găsești pe net.