| zSeba a întrebat:

Îmi puteți zice niste exerciți pentru forța facute acasă dar care au funcționat si la voi
Orice!
Dau funda ❤️

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Am cumparat 2 gantere si am bagat la ridicari pana numai pot plus genoflexiuni si ce am mai gasit pe net si chiar am crescut in brate, o zi cardio 30 de sprinturi -5 min sprint -5 min pauza sau 30 de min alergare, greutati mici multe ridicari si greutati mari daca ai, e bine si sa faci si la bara, flotari e o normalitate, e ceva masculin

| aXy99 a răspuns:

Nu prea ai cum sa cresti in forta de acasa. Tractiuni, flotari, genuflexiuni cu un picior, poti adauga un rucsac cu ceva greutate in spate, in special la flotari.

| P3d1a a răspuns:

Daca esti iesit rau din forma atunci poti sa faci exercitii acasa foarte simplu.

Dar daca sa zicem ca faci maxim 100 de flotari, poti sa alergi 10km (acum e cam frig si nu prea mai e cazul de alergat pe afara) atunci chiar ar trebui sa te apuci de sala, sau sa iti cumperi echipament acasa. Un aparat universal de greutati cu maxim 100kg costa undeva in jur de 300-400 euro, spre exemplu. Sau poti sa iti iei haltere si gantere cu 100 euro.

Cu totate ca e mult mai bine la sala, ai mult mai multe aparate si platesti doat 50-100 de lei pe luna.

| Ingognito a răspuns:

Flotari nepoate alea Sunt baza si se vad rezultate chiar dupa o Iuna daca Ie faci bine