Pai ai putea sa iei niste l-carnitina si daca vrei sa pui si masa musculara pe tine in acelasi timp poti lua si aminoacizi.le iei pe amandoua(si l-carnitina si aminoacizi). Funda?
Daca vrei pentru acasa, aerobic. Cauta pe net programul Beachbody - insanity. E cel mai bun pentru slabit acasa.
Ai putea folosi o centura de slabit pentru zona abdominala.Este foarte buna si nu se intampla nimic(cam 30 min pe zi o folosesti).Cam ce varsta ai? Te intreb pentru ati putea da mai multe sfaturi.
Bullshit
Am appe 18 ani in mai ii implinesc
Poti sa iei l-carnitina pentru arederea grasimii si aminoacizi pentru a pune in acelasi timp si ceva masa musculara.Dar sfatul meu ar fi daca iei aminoacizi sa lucrezi mai tare(antrenamente de 5 ori pe sapt si incearca sa lucrezi si picioarele si abdomenul si sa iti cumperi si gantere). Oricum, stai linistit ca nu iti va dauna cu nimic daca iei l-carnitina si aminoacizi. Funda?
Scuze... nu am vazut ca s-a trimis acel mesaj.Ms pentru funda! Bafta!
Pai ai putea sa iei niste l-carnitina si daca vrei sa pui si masa musculara pe tine in acelasi timp poti lua si aminoacizi.le iei pe amandoua(si l-carnitina si aminoacizi). Funda?
Abdomenele sunt foarte bune, fă în fiecare seară, pentru început fă câte poţi după aia, încet-încet faci mai multe. Baftă, sper că te-am ajutat :*
Poti sa-ti cumeri Wii si e un program pe el Wii fit Plus vine cu o placa unde iti poti face o lista cu toate exercitiile pe care le doresti sa faci in plus e si forte fain ai si un supraveghetor care te corecteaza.Ti-l recomand!
sexyGirl_1453 întreabă: