| JulesDC a întrebat:

Imi spuneti va rog niste exerciții pentru a da jos burta(nu am o burta enorma, e micuță dar îmi doresc sa am un abdomen frumos). Va rog frumos fără răspunsuri gen du-te la sala.
Dau fundita.

9 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Alergatul te scapa de burta. Dar vad ca toti vreti sa stati cu fundul pe fotoliu si sa slabiti fara niciun efort nu poti avea corpul pe care ti-l doresti.

| JulesDC explică (pentru RobertMoon):

Las-o mai moale cu generalizarile, Sfatwinking

| SiLaS a răspuns:

Alimentatia pusa la punct+cardio si in vreo 5-6 luni poti ajunge la un abdomen plat.

| Syndre a răspuns:

Abdomenul se face NUMAI în bucătărie! Sportul e un bonus, dar alimentația e cheia. Ai grijă la carbohidrați, bea 2l de apă pe zi și mânâncă multe legume, pește și lactate slabe.
Cât despre sport, cel mai mult arzi grăsime cu cardio(jogging, aerobic, zumba, înot, box etc.). Mult succes!

| Totenn a răspuns:

Hei, pai poti face multe abdomene (ajuta foarte mult) si sa mananci multe fructe si legume gen : mere, morcovi, brocoli, rosii, cartofi (la cuptor sau copti), kiwi, nuca de cocos. Nu trebuie sa-ti lipseasca nici proteinele.
Poti manca carnat/carne dar nu prajite in ulei ci pe gratar.
Trebuie sa bei si multa apa gen 2L pe zi minim ca sa-ti distruga otrava din corp.

| Vladut650 a răspuns (pentru Totenn):

Crezi ca daca o sa faca multe abdomene scapa de burta? Va rog daca nu ati facut in viata voastra sport, nu dati sfaturi.

| Totenn a răspuns (pentru Vladut650):

Omule, daca nu stii de ce te bagi? eu asa am slabit -_-

| Vladut650 a răspuns (pentru Totenn):

Ai slabit facand abdomene multe si ce ai rezolvat? Continua sa faci abdomene sa iti distrugi coloana. Stii ce inseamna viata de sportiv? Ramai la abdomene te rog.

| Opincaru_Alexandru_1988 a răspuns:

In primul rand sa stii ca daca faci abdomene nu dai burta jos. In primul rand ai grija la alimentatie. 3 mese pe zi si 2 gustari. Sunt multe site-uri de specialitate unde iti poti calcula numarul de calorii necesare sa slabesti.
In al doilea rand fa cardio: jogging, sprinturi, bicicleta sau inot.