| Alexandinho10 a întrebat:

Împlinesc anul asta 16 ani si nu am kg.am 51 si 1.75 inaltimea.As vrea sa cumpar gantere si proteine ss pun masa musculara.E buna ideea? si ce proteine recomandati? Sfaturi pentru inceput ar fi bine

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Du-te la sala, nu mai pierde vremea cu niste gantere amarate. Acasa n-ai nici macar paralele sau o bara de tractiuni, care sunt esentiale.

| GeorgeTheMaster a răspuns (pentru Cosmin86):

Crezi ca el nu s-a gandit la asta? Poate nu are bani de sala

| Cosmin86 a răspuns (pentru GeorgeTheMaster):

Daca nu ai bani de sala CUM o sa ai bani pentru o alimentatie pentru masa musculara care costa de 10-12 ori mai mult decat sala?
Sau vrea sa puna muschi doar cu exercitii? laughing

eu dau la sala 150/luna, iar pe mancare cam 1200-1300 de lei (uneori 1500+). Daca mai adaugi si suplimente (cand luam) mai costau inca 300 de lei, deci ma ducea la 1800 de lei, cu aproximatie.

p.s.: nu ai bani, NU pui muschi, simplu! Muschii NU se fac doar cu exercitii (doar copiii pampalai si firavi care fac zilnic flotari cred asta, dar renunta si ei cand isi dau seama cat de CRETINI sunt).

| GeorgeTheMaster a răspuns (pentru Cosmin86):

Corect

5 răspunsuri:
| GeorgeTheMaster a răspuns:

Uite,iti recomand sa iei gantere intre 5 si 14 kg (depinde de forta ta),poti face exercitii si fara echipament (abdomene,genoflexiuni,flotari),trebuie sa ai o dieta echilibrata insa o masa pe care o potisari din cand in cand este mic dejunul,concentreaza-te mai mult pe fructe,legume,peste, orez, linte, miere etc. doar sa nu fie mancare fast-food sau bauturi carbogazoase... Unii spun ca carbohidrati fac rau dar de fapt carbohidratii sunt cel mai important combustibil pentru muschi si o sursa de energie esentiala pentru creier si pentru sistemul nervos central deci sunt foarte buni, dar nu in exces, de asemenea, trebuie sa te hidratezi

| Cosmin86 a răspuns (pentru GeorgeTheMaster):

Cu prostia aia de antrenament vrei sa puna masa musculara? apuca-te de sah