anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In cat timp pot avea bratul de maxim 41-42 cm acum am vreo 30-31? Am 19 ani 1.70 65 kg am niste gantere acasa de 10 kg, fac 13 repetari in 4 seturi, dureaza o ora si ceva tot antrenamentul.O zi fac brate, cealalta spate, piept.Acum am febra musculara, dupa cat timp sa merg la sala sa progresez, ca am inteles ca o sa stagnez datorita faptului ca trebuie sa dispun de greutati mai mari.Ce proteine sa iau? Si daca iau creatina din prima luna, are ceva? Am vreo 4 zile de cand ma antrenez.

2 răspunsuri:
| RealKing01 a răspuns:

Degeaba te antrenezi iti spun eu. Mi am cumparat si eu gantere si faceam intruna asa numai sa fac muschi si tot slab am ramas si ghici niciun rezultat. Muschii ii faci in timp mancand oua prajite si fripturi, Riști să îți soliciți corpul și să obosești, nu câștigi nimic din asta și nu faci mușchi la înălțimea pe care o ai.
Citeste aici si informeaza-te si invata ce inseamna aia viață adevărată boss:
https://antrenorulmeupersonal.ro/articole/alimente-pentru-masa-musculara/

| Alex20188 a răspuns (pentru RealKing01):

Păi si am intrebat ce proteine sa iau? Si tu imi dai link cu carne de pui, iaurt pe astea le stia si un copil de 5 ani.Si sunt oameni de 1, 60 inaltime ce sunt facuti bine, inaltimea nu are legatura...Trebuie sa ai rabdare pentru a vedea rezultatele, cateva luni bune.Roma nu sa construit intr-o zi.