Daca nu ai grasime pe abdomen camd intr-o luna
dar abdomene ar fi mai bine facute 30 dimineata 30 dupa masa si 30 seara. si nu facute repede. dupa prima zi dupa ce o sa faci programu asta cu 90 de abdomene o sa ai febra musculara vreo 3-4 zile. Ca febra sa treaca mai repede si muschii sa se intareasca recomand sa bei 2 abusuri de ou in fiecare dimineata. daca bei lapte mult din nou ajuta pentru ca laptele contine proteine. Sa NU faci exercitii la o grupa de muschi atunci cand ai febra musculara la acea grupa de muschi. dar daca vrei sa faci muschi mai frumosi un pic poti sa stai intins pe spate scu mainile pe langa corp si sa iti ridic picioare cu varfurile intinse si picioarele paralel la un ungi de 45 de grade. faci 4 serii a cate 10 repetari si esti ok, pauza de 30 de secunde intre serii. Daca esti mai plinut\plinuta prima data e nevoie sa alergi. Nu alergare usoara ci alergare adevarata (fuga) nu trebuioe sa dai tot ce ai mai bun dar o fuga mai consistenta putin. Alergarea usoara o faci pe o distanta de in jur de 200 de metrii dupa carefaci o pauza de 2 minute si te apuci de fugit. Distanta este determinata de cat de rezisti. Dar sentimentu de oboseala nu e motiv sa te opresti. EU cand ma antrenez singur fug 500 de metrii, cand ma antrenez cu antrenor fug si 800 daca am facut bine incalzirea. Ambitia joaca un rol important. Bafta
Pai cred ca 5 luni sau mai mult, depinde si ce mananci sau cat de slab esti.Eu fac altfel de exercitii mult mai grele pentru abdomen la spalier, si le fac de 2 luni si inca nu am patratele, deci mai ai de asteptat.
Trebuie sa incepi cu mai putine.Azi faci 30 maine 40 si tot asa.
Daca zi de zi faci acelasi exercitiu si acelasi numar de exercitii nu o sa ai niciun rezultat deoarece organismul se obisnuieste cu ele si nu va depune efort cand le vei efectua, pe langa ca si tu te vei plictisii, trebuie sa faci multe exercitii diferite sa-ti soliciti zi de zi muschii abdominali nu sa te obisnuiesty cu exercitiile astfel incat atunci cand faci 100 de abdomene sa fie ca si cum ai vrea sa faci muschi cu o gantera de 200 de grame.
Cauta pe youtube pilates for abs.Fa exercitii diferite si treptat mai multe serii.
Rezultatele o sa apara dupa 2-3 luni, pana la patratele mult mai mult.
Nu trebuie sa lucrezi abdomen zilnic, o sa te supra-antrenezi. De doua ori pe saptamana ( maxim ) ajunge
ovy90 întreabă:
Filip_Marius_Sebastian_1997 întreabă: