Partial.
1. 4 lingurite de creatina pe zi? tu vrei sa-ti faci rinichii praf? Ia maxim 2, nici n-ai nevoie de mai mult.
2. corpul asimileaza la o masa maxim 30-35 de grame de proteine, numai lua "50" ( sau sunt 50 proteine + carbo, nu doar proteine? )
3. cand iei suplimente nu lua si mancare, lasa sa treaca 2 ore intre o masa si o portie de suplimente
4. grasimi sanatoase nu ai deloc, mai adauga un pumn de nuci/caju/migdale
5. cereale seara? seara consumi proteine cu absorbtie lenta, adica lactate.
Si legat de intrebarea ta : in cateva luni. Exact nu-ti poate spune nimeni, ca difera de genetic ( unul care mananca si se antreneaza exact ca mine poate sa progreseze mult mai repede sau mult mai lent ).
Ce antrenament ai? sper ca nu unul clasic piept+biceps si spate+triceps, ca o sa se vada foarte greu.
Aici adaugi si alimentatia buna, somnul bun si antrenamentul la intensitatea potrivita? sau doar 2 suplimente si atat?
acum inca 1 problema. te ajuta geneticul sau nu? tip somatic?
cu toate alea de mai sus la maximul (alimentatie, somn, antrenament brici, genetic superb, tip somatic avantajos, suplimente de calitate) in 4-5 luni se vede diferenta. cu cat scazi in astea cu atat cresti lunile
Ramane sa afli tu singur in cat va da rezultate
Ai rabdare.
Uite iti dau un exemplu concred
dimineata la 8 i-au 25 grame proteine cu o lincura creatina, pe langa astea 2 sandwiciuri
pe la 2 ex 150 grame de piept de pui cu orez 200 gr si 50 grame de proteine cu carbohidrati si 2 linguri de creatina pe la 3 mananc fructe si sucuri naturale
de la 4-6 merg la sala la 7 manac din nou ceva carne cu legume si din nou 50 gr si 1 lingurita creatina pe la 9 mananc din nou niste cereale
cam asa e programul
e bine?
Cosmin si eu mi-am schimbat programu pana acum aveam piept luni marti brate miercuri picioare joi spate vineri umeri+ trapez, iar acum voiam sa imi fac acelasi program ca Andrei spate + triceps piept + biceps... recomanda-mi si mie un program pentru 5 - 6 zile pe saptamana
5-6 zile pe saptamana e prea mutl ca sa cresti. iti recomand 3 sau 4.
Ai dreptate 10+ kg intr.un an
Partial.
1. 4 lingurite de creatina pe zi? tu vrei sa-ti faci rinichii praf? Ia maxim 2, nici n-ai nevoie de mai mult.
2. corpul asimileaza la o masa maxim 30-35 de grame de proteine, numai lua "50" ( sau sunt 50 proteine + carbo, nu doar proteine? )
3. cand iei suplimente nu lua si mancare, lasa sa treaca 2 ore intre o masa si o portie de suplimente
4. grasimi sanatoase nu ai deloc, mai adauga un pumn de nuci/caju/migdale
5. cereale seara? seara consumi proteine cu absorbtie lenta, adica lactate.
Si legat de intrebarea ta : in cateva luni. Exact nu-ti poate spune nimeni, ca difera de genetic ( unul care mananca si se antreneaza exact ca mine poate sa progreseze mult mai repede sau mult mai lent ).
Ce antrenament ai? sper ca nu unul clasic piept+biceps si spate+triceps, ca o sa se vada foarte greu.
Depinde de genetica ta, muschii tai, nu poate sti nimeni viitorul daca stai sa te gandesti la el nu intampla nimic
dfjdujfisjabdgfdgvtvrrrc întreabă: