3 luni punct. dar atentie, ca patratelele sa se vada trebuie sa ai strat de grasime minim pe burta adica deloc PUNCT
Daca faci 700 abdomene pe zi cred ca undeva la 5-6 luni si tot mai trebuie sa faci fiindca or sa ti se faca primele 4 la celelalte 2 o sa fie mai greu . Multa bafta si trage tare
Nu il mai prostiti.Te felicit caci faci atatea dar in atatea cate faci dupa o luna se vor vedea rezultate.Nu iti forta musculatura risti sa faci ruptura din 700 de abdomene zilnic. Fale luni-miercuri-vineri si optional sambata. Daca urmezi ce ti-am spus eu in doar 3 luni il vei avea mai cauta si pe net diferite tipuri de abdomene nu le fa doar pe acelea tipice.Iti spun cum le fac eu :
1.Stai pe podea.
2. Puneti picioarele pe pat.Doar gambele.
3.Aduti coatele la genunchi.
S-au mai cauta pe net nu fa doar un fel de abdomene.Sunt multe feluri in care le poti face.
Niciodata,nu se fac multe abdomene si degeaba! ca sa faci patratele trebuie sa ai un program pentru exercitii, sa ai grija la alimentatie si multe altele!
Http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 aica e cel mai bine man 30 sec pauza cu serii:) fara serii nu faci abdomen 700 e o porcarie cine tea invatat asta e un taran:D funda!
Frate, la 11 ani nu faci muschii p burta asa de usor, eu am 14 ani si crede-ma ca am muncit ceva pentru abdomenu meu, te sfatuiesc sa faci cate 20-30 abdomene p zi, stiu ca e greu dar dai bataie.
Si ai grija la ce mananci.
Andrei2343434343434343 întreabă:
DeKoniec întreabă: