| Geo_5638 a întrebat:

In cite luni/imi fac patratele dc fac 700 de abdomene. punct?

7 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

3 luni punct. dar atentie, ca patratelele sa se vada trebuie sa ai strat de grasime minim pe burta adica delocwinking PUNCT

| KenJi a răspuns:

Daca faci 700 abdomene pe zi cred ca undeva la 5-6 luni si tot mai trebuie sa faci fiindca or sa ti se faca primele 4 la celelalte 2 o sa fie mai greu happy. Multa bafta si trage tare

| Pisoiul a răspuns:

Nu il mai prostiti.Te felicit caci faci atatea dar in atatea cate faci dupa o luna se vor vedea rezultate.Nu iti forta musculatura risti sa faci ruptura din 700 de abdomene zilnic. Fale luni-miercuri-vineri si optional sambata. Daca urmezi ce ti-am spus eu in doar 3 luni il vei avea mai cauta si pe net diferite tipuri de abdomene nu le fa doar pe acelea tipice.Iti spun cum le fac eu :
1.Stai pe podea.
2. Puneti picioarele pe pat.Doar gambele.
3.Aduti coatele la genunchi.
S-au mai cauta pe net nu fa doar un fel de abdomene.Sunt multe feluri in care le poti face.

| marlanuu a răspuns:

Niciodata,nu se fac multe abdomene si degeaba! ca sa faci patratele trebuie sa ai un program pentru exercitii, sa ai grija la alimentatie si multe altele!

| Geo_5638 explică:

Va dau vot si mai titz si funda

| Kl0d a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 aica e cel mai bine man 30 sec pauza cu serii:) fara serii nu faci abdomen 700 e o porcarie cine tea invatat asta e un taran:D funda!

| Curiosu_3935 a răspuns:

Frate, la 11 ani nu faci muschii p burta asa de usor, eu am 14 ani si crede-ma ca am muncit ceva pentru abdomenu meu, te sfatuiesc sa faci cate 20-30 abdomene p zi, stiu ca e greu dar dai bataie.
Si ai grija la ce mananci.