SPune-le "va las sa va pregatiti de Champions League in continuare" si pleci cand comenteaza de Steaua. Intreaba=i pe ce loc e Dinamo in campionat, dar Steaua. Intreaba-i cum de pot abera ca DInamo e cea mai buna cand Steaua e aproape sigur ca va castiga campionatul, iar DInamo mai are putin si ajunge in zona echipelor retrogedabile si spune-l ca nu vorbele si arogantele lor conteaza ci rezultatele, pe care momentan Dinamo nu le are.
Intreba i care sunt urmatoarele meciuri ale lui Dinamo? Nu de elata dar Steaua are de jucat cu Basel, Chelsea si Schalke
Pai e foarte simplu: de cate ori s-a calificat Steaua in Champions League in ultimii 10 ani si de cate ori a facut-o Dimano? Zi-le ca ii lasi sa se pregateasca in continuare
Ar trebui sa-ti fie indiferent, oricum toata lumea stie ca Steaua e superioara lui Dinamo, pana si aia de care zici tu stiu asta dar nu vor sa recunoasca.
Dacă mă gândesc mai bine. ar merge şi un banc. So.
Zice unul : -O iubeşti pe maică-ta?
Zice altul : Nu, că aia mă bate.
... - Îl iubeşti pe taică-tau?
... -Nu, că ăla mă bate.
... - Dar pe cine iubeşti tu?
... - Pe echipa Dinamo, că aia nu bate pe nimeni.
Si eu sunt dinamovist si nu cred ca trebuie sa fie un asa mare razboi intre noi!
Steaua e cea mai buna echipa din Romania, si stiu si eu asta foarte bine doar ca sunt mult prea invidiosi sa recunoasca
Unu,doi,dinamo LA GUNOI )))) trei, patru, dinamo vrea cacatu)))))cinci, sase dinamo are grase...mai departe nu mi-a venit nici o idee))))