| qieiqpalz a întrebat:

In perioada de masa musculara 230 carb 70 fat si 121 proteina cum vi se pare?(fat si carb cum vi se pare proteina stiu ca trebuia mai multa.)

11 răspunsuri:
| Kerre a răspuns:

Depinde de metabolismul tau, daca poti sa ne dai si datele despre inaltime, greutate, sex cred ca te-am putea informa mult mai bine. Pentru cresterea masei musculare un aproximativ de 2g prot/kg este suficient.

| IxNicuxI a răspuns:

Depinde, care este rata metabolismului tau, ce inaltime si greutate ai, iar daca esti tipul "hard gainer" trebuie macar 3.000 calorii, tu ce ai zis acolo vin cam 2.100.In schimb ratioul e bun mai adauga 70g carbs si mai multe grasimi? doar e perioada de masa

| qieiqpalz explică (pentru IxNicuxI):

Am 88 kg 177 cm am slabit de la 105 am inceput de la 3000 calorii si am ajuns la 2000 acum am urcat la 2300 cu gandu ca incep o perioada de masa musculara sa mai adaug carb? si cu grasimile ce fac? eu as prefera sa le tin tot asa sub 100

| aXy99 a răspuns (pentru qieiqpalz):

Baga 160-170g proteine si 350g carbo, altfel n-o sa cresti.

| aXy99 a răspuns (pentru aXy99):

Si mai creste putin grasimile (peste, oleaginoase, ulei de masline, lactate, nu grasimi din carne sau ulei de floarea soarelui)

| qieiqpalz explică (pentru aXy99):

Esti sigur man?

Eu mai vreau sa slabesc dupa perioada asta de masa o tin vreo 3 luni dupa vr sa slabesc iar.vr sa ajung la 70

Pentru a-ti dezvolta masa musculara este nevoie de surplus caloric si proteic. Tu esti in deficit caloric la cati macronutrienti ai scris acolo ca mananci laughing

Eu cu 2000 kcal pe zi (si 150-170g proteine) am reusit sa slabesc 5 kg in 19 zile.

Pai asta inseamna ca trebuie sa mananc 3000!? Eu deja mi.am invatat corpu sub.

Man

Da. Pai nu vei creste in veci in masa musculara cu 2000 kcal laughing
Daca deficitul caloric a fost prea mare si ti-ai dat metabolismul peste cap e problema ta.