Sigur ca prima sansa o are Manchester City, au dovedit ca este o echipa mult mai buna decat Steaua, dar poate fi si o surpriza, mai ales ca M.C. va juca cu multe rezerve, cel putin asa cred.
Cred ca o sa fie o victorie la 1-2 goluri pentru M.C., dar s-ar putea sa fie si un egal.
Ieftina trolleala asta...parerea unui troll sub-mediocru chiar nu conteaza. Fugi si uita-te la intrebari despre travestiti si altele, nu e de tine domeniul sportului!
Da Arsenal de Barcelona, drimmi sau scapati de king Leo anul' asta? )
De cand ai inceput sa comentezi p-aici doar limbisme la adresa Barzei, tu chiar esti dus/
Fac misto drimmii ca ma usurez pe Barza ori de cate ori am ocazia ma )) mai ales pe digi, ce limbisme, la adresa ciumei aleia?
Champions ligue la revedere
stanciu-mi face zile grele
Nita apara ceva
Daca n-ar mai fi poarta
adi popa e pe val
Da cate un gol pe an
Reghe tipa de pe banca
Stanciu baga mingea-n poarta
Gigi face milioane
Fanii plang doar pe stadioane
1-3 doar daca li se face mila celor de la City si ii lasa pe stelisti sa dea un gol.
La cum decurge meciul cred ca se va termina 0-0/1-0. Cetatenii nu au nici un motiv sa traga tare, au avut 5-0 in tur, de aceea joaca cu cateva rezerve. Steaua a fost neputincioasa acasa, daca fac egal sa zic mersi. E prea mare diferenta de valoare dintre cele 2 echipe.
Bishop întreabă:
TheHunter38 întreabă: