| xCatastrophe a întrebat:

In ultima vreme m`am gandit sa ma apuc de un sport. tenis sau ceva de genul insa nu am nici o idee anul acesta intru la liceu si acolo profesorul de sport.care din nefericire este varul meu rolling eyes... spune sa`mi gasesc un sport. chatterbox In cel mai sigur caz nu sunt experta la alergare sau forta ma gandeam la ceva intre. Voi ce sporturi practicati (o descriere scurta si de ce il practicati)? Fundaaaaa`!

5 răspunsuri:
| 62mariaelena a răspuns:

Inot? dai din maini si din picioare in apa

| manuelaaa a răspuns:

Eu practic tenis si inothappy.imi plac mult, ambelethinking si baschetul mi se pare frumos ...depinde unde stai, daca stai in Brasov de exemplu, unde este patinoar olimpic...:X. sper ca te-am ajutaat:*

| Trixx a răspuns:

Buna! Eu iti sugerez sa faci karate. sunt fata si practic acest sport. Karatele este de mai multe stiluri. Eu practic Shotokan... nu este nici dur.si nici nu iti trebuie cine stie ce.nu sunt eu solidalaughing ca sa zici ca sunt facuta pentru karate. la tenis.te cam dezvolti naspa.am eu o prietena care practica. la karate e genial :X si in plus te poate ajuta foarte mult.plus ca iti faci multi prieteni noi si te si distrezi. Te ajuta sa si scapi de energia negativa pe care o aduni si iesi super relaxat dupa. Poti sa incerci. Eu sunt destul de incepatoare, am centura galbena adica 8 kyu la centura alba ai 10 apoi e tresa cu 9.Kyu este gradul, cand ajungi la 1 kyu dupa treci la dani. asta inseamna foarte multi ani de studiulaughing si eu sunt in cl a 9a acumbig grin la liceusmug Succes in toate! happy

| Inori a răspuns:

La liceul meu se face obligatoriu baschet

ai putea incerca sa practici sportul liceului daca nu ceva care poate fi jucat in mai multi sau care poti practica in ora de sport

parerea mea baschetul e cel mai usor de invatat. daca ar fi sa incerci handball iti trebuie forta. football joaca mai mult baietii si iti trebuie si viteza si plamani buni (sa alergi toata ora) si forta.
la baschet iti trebuie un pic de viteza, de forta si tinta
bafta

| ionela_2983 a răspuns:

Tenis de masa este foarte usor, il practic de aproape 6 ani si nu este deloc greu trebuie doar sa fii atent sa urmaresti mingea nimic complicat si nu include forta sau ceva de alergat, nu te oboseste prea tare.
acesta este sportul pe care il practic eu sper ca te-am ajutat daca nu incearca inotul imi pare foarte distractiv.