| elenaaaaa56262 a întrebat:

In ultimele doua zile n-am reusit sa-mi ating proteinele si caloriile, o sa mi se lase masa musculara?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai nevoie sa atingi nici o proteina, daca faci ZILNIC exercitii fizice serioase, cel putin 30 minute pe zi.

Ma tot intreb, cati ani ai?
Ai implinit 50 sau 60de ani?
Ca numai dupa varsta asta incep sa-ti cada muschii, daca nu manaci proteina sau nu faci exercitii fizice, ca sa te mentii in forma.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

O femeie nu trebuie sa aiba muschi ca un barbat ca arata urît, uita te la culturiste ce urîte sunt

| elenaaaaa56262 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu sunt chiar musculoasa, dar nici sa se lase carnea pe mine, iar scopul meu momentan e sa mai iau in greutate

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru elenaaaaa56262):

Ce varsta ai?

| dullcat a răspuns:

Cred ca doua zile e prea putin, insa o luna, de exemplu, devine problema. Oricum, nu trebuie sa te certi pentru cand nu iti iese, continua cum poti.

| VoidEternal a răspuns:

Mușchii nu se "lasă". Pielea se lasă când ai prea multa grăsime.

Cel mult scad le scade masa, le scad dimensiunile dar în niciun caz în două zile.

| EliLeli a răspuns:

Masa musculara nu se lasa din cauza asta. Daca nu mananci proteine suficiente, atunci corpul isi va lua proteinele necesate din masa musculara, iar aceasta va scadea.

| PussyCrusader a răspuns:

Nu scade nicio masa musculară in 2 zile, menține un surplus caloric și mănâncă suficiente proteine. Daca nu știi care sunt surplusul și proteinele cauta pe Google calorie și protein intake calculator și găsești cel mai ușor.