anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Incepe scoala iar eu am o problema cu mancarea. Chiar daca mananc satios dimineata si imi iau cateva sandwich-uri si fructe oricum nu ma satur. Ce sa fac? Locuiesc singur si imi gatesc singur. Cei din occident ce isi iau la scoala?

Răspuns Câştigător
| funnnyman32 a răspuns:

Salut. Dimineata mananca calumea, si mult. Dar mult inseamna mult adica mananca o omleta din cel putin 6 8 oua cu branza si iti zic eu ca ai sa te saturi mai mult ca sigur cu un pahar mare de lapte langa. Dimineata e cea mai importanta masa si asigura energie pe tot parcursul zilei. Eu de exemplu daca nu mancam dimineata nu ma simteam deloc bine si eram lipsit de vlaga tot parcursul zilei. Sau iti faci niste cartofi prajiti sau fierti cu o ora inainte si ii mananci. Daca ai covrigarii pe langa tine la scoala du-te si cumpara-ti niste covrigi si mananca cativa acolo 4 -5 si te saturi. Cate kg ai? practici vreun sport ceva? E normal sa nu te saturi cand esti in crestere si trebuie sa mananci bine in timpul asta ca sa cresti armonios. happy

5 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Mananca mai mult, greu?

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Dupa modelul din occident, nu ai sa te saturi.
Cred ca fructele iti fac foame dimineata. Multi patesc asa. Si fiind in perioada de crestere, e normal sa maninci mult mai ales in prima parte a zilei.

| Lands0fMancunia a răspuns:

Salut. Mananca dimineata o ciorba de perisoare. Am un amic ChumLee care face asa, e specialitatea lui.

| Dragut123 a răspuns:

Si eu mananc mult dimineata, recunosc. Ideea este ca te afli in perioada de crestere, astfel ca trebuie sa ai cele mese pe zi si 2 gustari. In restul zilei mananci la fel de mult?

| anonim_4396 explică (pentru Dragut123):

La 6 dimineata maninc terci, omleta ori chiar carne dar pe la 10 ma apuca o foame de lup si sandwichurile cu şunca si cascaval+ fructe nu ma ajuta mult. Ajung acasa la 3 cu dureri de cap si de burta uneori.