| Goldenboy97 a întrebat:

Incepe scoala si nu stiu ce sa fac. Sunt obisnuit sa mananc odata la 2-3 ore, nu ma intelegeti gresit, mi-e frica sa pierd din masa musculara la care am muncit toata vara. Dimineata mananc bine dar dupa cateva ore simt nevoia sa mananc ceva consitent. Acum chiar nu stiu ce sa fac poate imi dati voi niste sfaturi ce as putea sa iau la mine ca sa pot manca fara sa faca altii misto de mine

Răspuns Câştigător
| Tataran_Sebastian_1998 a răspuns:

Serus toati, parerea mea e sa nu iti pese de ce zic alti, eu mergeam la scoala cu 7-8 sandwichuri/zi la 6 ore.
In primele 2 luni colegi faceau caterinca dar apoi si-au dat seama ca mie nu imi pasa de ce zic ei asa ca frate, pune-ti si carne cu cartofi si cu salata si intinde-ti niste slanina cu ceapa si cu rosi la scoala si cand cineva vrea sa faca un comentariu urat spune-i asa:
E problema mea, nu a ta.
Si iti garantez ca cu asta l-ai inchis!
Toate cele bune, salut.

13 răspunsuri:
| Goldenboy97 explică:

Multumesc la toti pentru incurajare si sfaturi, acum pot sa dorm linistit happy Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masa musculara nu dispare daca nu mananci desstraight face

| Kriss96 a răspuns:

Pai daca iti iei senvis cine face misto de tine? happy Poti pune ce vrei tu. Poti sa-ti faci si senvis cu omleta. Sau cascaval,sunca,salata,rosii. Poti sa-ti iei si branza topita sau salam (daca e din ala de calitate nu pute in toata scoala).Mai poti sa-ti iei prajitura facuta in casa daca face unul din parintii tai sau bunicii. Si ar mai fi dulciurile (croissantele zic eu ca tin bine de foame),covrigeii,chipsurile, niste produse de patiserie daca ai prin zona, biscuiti (astia tin bine de foame). In general incearca ceva ori foarte satios, ori foarte dulce. O sa-ti taie pofta imediat. Si lichidele taie pofta de mancare. Ia-ti ori apa ori un suc (cele carbogazoase te umfla groaznic de nu-ti mai trebuie nimic, da vezi sa nu ragai la tabla) sau ceai. Si inainte de a manca bei cam 200 ml.

| Goldenboy97 explică (pentru Kriss96):

In general nu mananc dulciuri sau chestii din patiserie sunt niste prostii dupa parerea mea contin prea mult zahar. Sucu la fel.

| Wehes a răspuns:

Cu masa de la scoala avem mult de tras. Cea mai grea de respectat.
Degeaba imi iau mancare ca stii si tu cum vin ''canibalii'' cu ''Si eu vreau si eu, si etc'' si cand vin 5 trebuie sa le dai =)
Cel mai bine ia-ti niste batoane proteice, cu 2 batoane ai undeva la 30 grame proteine si e Ok.

| Goldenboy97 explică (pentru Wehes):

Am avut un tip in clasa, tot asa isi lua sanwichuri. Chestia era ca nici nu apuca sa le manance ca i le furau astia din ghiozdan si ii le mancau pe toate. Acum am mai scapat de ei, unii au ramas repetenti altii la profesionala. La batoane proteice m-am gandit si eu. Probabil ca o sa ma aprovizionez cu Wheybar-R de la Redis sau Pronutrition Bar.

| Wehes a răspuns (pentru Goldenboy97):

Whey-Bar folosesc si eu in momentul de fata dar pe timpul scolii o sa-mi iau si Milk & Egg.
Cat despre colegii tai care fura sandwicuri, am avut si eu astfel de colegi si inca am laughing
N-ai ce sa le faci, asa e firea lor. Iesim in pauza afara, ne plimbam, ne ascundem si halim laughing Stii cum e, cand vrei sa obtii ceva faci sacrificii.

| RandyMarsh a răspuns:

Salut!
Odata ce o sa incepi sa mananci regulat stomacul tau o sa se obisnuiasca cu schimbarea in timp.
Nu iti face griji ca o pierzi, atata timp cat mananci ce trebuie(proteine si carbohidrati).Nu trebuie neaparat sa nu mai mergi la sala.Te poti duce seara sau in weekend-uri, dar macar sa te duci.
Succes!

| RobDogg a răspuns:

Cel mai bine, ia-ti batoane de ciocolata, sunt unele speciale cu proteine, glucide, lipide etc. Ti-ar fi mai folositoare decat sa mananci mult si sa te ingrasi.

| GrigMatei a răspuns:

Da-le ma in gura de la inceput sa nu mai comenteze laughing) Cand incepe scoala o sa-mi iau si eu caserole cu mancare. Aia care fac misto mananca cat sa traiasca nu-i baga in seama.

| anonimul998877 a răspuns:

Poți sa iti cumperi ceva de la un chioșc sau sa iti iei pachețel. Poți lua piept de pui, sendvis cu snitel, punguta cu cartofi prăjiți, ceva d. La fast food...Sau noi avem lângă svoala covrigarie.Covrigi, gogsi

| kingsinatuo a răspuns:

Dc sa faca misto altii de tine daca tu te-ai chinuit toata vara sa iti faci masa musculara, ia-ti mancare la scoala. ce niaba nu moare nimeni, n-au dc sa rada