| Alphahkbg a întrebat:

Informati despre Cosmin Cernat, parca prezenta ceva la fotbal la televizor

Răspuns Câştigător
| FoxyM a răspuns:

Salutare! Uite cateva informatii despre acesta:
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Saten
Stare civila: Casatorit
Copii: Doua fete Maya si Ayana
Ocupatie: Prezentator tv
Studii: Academia de Educatie Fizica si Sport

A lucrat la TVR timp de 11 ani, din 1996 pana in 2007, cand a parasit postul pentru a lucra la alta televiziune, Kanal D.Cosmin Cerna a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport si a intrat in televiziune la varsta de 20 de ani, acumuland o experienta de 15 ani.

Din toamna anului 2010, Cosmin Cernat se alatura echipei de prezentatori ai stirilor sportive de la TVR 1, continuând sa realizeze si sa prezinte Studiourile UEFA Champions League.

Tot din 2010, Cosmin Cernat este directorul Departamentului Sport al TVR.

Cosmin este comentator Eurosport, chiar de la înfiintarea acestui post în România, în 1997.

Cosmin are doua fetite: Ayana Rodica Maria (9 ani) si Maya Mihaela (doi ani si jumatate).

Si este casatorit cu producatorul si realizatorul de televiziune Madalina Cernat.

Asta dupa ce in 2009 Cosmin Cernat, si-a gasit toate lucrurile în fata casei, îndesate în peste 50 de saci de fosta sotie Monica Iagar. Cosmin s-a vazut nevoit sa plece din caminul conjugal, cu coada între picioare.

Monica stia stia de mult ca iubitul ei Cosmin Cernat este un mare crai, dar i-a trecut cu vederea escapadele amoroase, convinsa fiind ca pana la urma tot acasa se intoarce. Insa in momentul în care banuielile ei, ca acesta s-a indragostit de frumoasa lui colega Madalina Morosanu, s-au adeverit, fosta campioana europeana la saritura la înaltime l-a dat afara din casa.

Acum Cosmin Cernat este prins intr-un al scandal, care nu prea da bine la CV.

Seful departamentului Sport, Cosmin Cernat, a fost audiat de Serviciul Investigari Fraude al Politiei Sector 1.
Tema audierii a fost incredintarea directa catre Romtelecom a drepturilor TV pentru mai multe evenimente sportive, între care Euro 2012 si Olimpiada de la Londra.
Meriti"a doua sansa"

| Alphahkbg explică (pentru FoxyM):

A locuit cumva si in constanta sefu :?

11 răspunsuri:
| Alphahkbg explică (pentru RAY):

As vrea informati precum de unde este unde s-a nascut, daca a fost infiat si daca parinti lui adoptivi locuiau in constanta

| RAY a răspuns (pentru Alphahkbg):

E prima oara cand vorbesc despre acest subiect. Eu eram copil, aveam 6 ani, cand mama a murit de cancer la pancreas. In urma cu 13 ani, bunica din partea mamei a murit de aceeasi boala. Mi-a luat aproape 10 ani pana sa spun ca mama a murit de cancer, nu puteam rosti numele bolii. Pe atunci medicina nu era atat de evoluata, iar dupa ce au operat-o, trei zile mai tarziu au adus-o acasa, iar dupa alte trei zile povestea ei pe acest pamant s-a terminat. Avea 39 de ani, era o femeie foarte frumoasa!", a spus Cosmin Cernat.

El a avut parinti lui sau a fost infiat

A avut parintii dar i-a murit mama apoi a fost crescut de bunica

A locuit cumva si in constanta?

Eu nu am auzit sa fi locuit, doar in capitala

| FoxyM a răspuns (pentru Alphahkbg):

Da,a locuit si in Constanta.

| Alphahkbg explică (pentru FoxyM):

El a fost infiat?
Parinti lui narurari sau adoptivi au originea din constanta sau a locuit in constanta in copilaria sa

| FoxyM a răspuns (pentru Alphahkbg):

Nu cunosc raspunsurile la aceste intrebari...doar atat am stiut.

Întrebări similare