| Ambassaderåd a întrebat:

Intre ce sport sa aleg:
-rugby
-powerlifting
-lupte libere/ greco
?
Am facut lupte cu 5 ani in urma. si am decis sa reincep un alt sport sau chiar pe cel ce a fost. in scopul de a face performanta.
Ce ma sfatuiti?

13 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Ce ne intrebi pe noi? Cu ce sa te sfatuim?

Alege sportul care iti place tie cel mai mult!

| WR104 a răspuns:

Alege acel sport care iti face placere sa-l practici si la care te pricepi mai bine.
Succes!

| Ambassaderåd explică (pentru WR104):

Pai toate imi plac. laughing..asta e de rau sad

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ambassaderåd):

Vrei sa faci performanta sau e doar pentru hobby?

Daca e doar pentru hobby, combina powerlifting cu oricare dintre ele, o sa te ajute.

| Ambassaderåd explică (pentru Cosmin86):

Peformanta. happy am facut hobby cu putina peformanta. pana la nationale cu lupte. dar vreau altceva sa fac performanta, bani..etc

| Ibrahimovic a răspuns:

Care iti place mai mult si la care esti mai bun...

| Ambassaderåd explică:

Sa incep iar lupte libere.e ca si cum m-as impaca cu tatal natural ( 4, 5 ani jumate de lupte libere).

| jeffdragos a răspuns:

-lupte libere/ greco
e cel mai calumea si eu am facut un an jumate

| NotoriousG a răspuns:

Lupte libere si Rugby

| Gino_Florea_1994 a răspuns:

Rugby mi se pare un sport foarte frumos happy Mai ales k le faci pe ambele 2 in 1 k nescafehee hee si lupte si sportwinking

| p3trutvirusatu a răspuns:

Fac rugby de aproape 2 ani.E un sport frumos, te disciplineaza si i-ti creste spiritul de echipa. Doar barbatii adevarati joaca rugby. "Fotbalul este un sport de gentalman practicat de golani, rugby este un sport de golani practicat de gentalmani."

| bogdan1808 a răspuns:

Asta depinde de tine..Care e sportul care te atrage pe tine mai tare.
Daca ar fi sa aleg eu as alege Powerlifting..Practic sportul acesta de aproape 2 ani si imi place foarte multwinking.

| Anonymous1337 a răspuns:

Eu am inceput cu Luptele libere, am facut timp de 1 an, apoi mi-am descoperit pasiunea pentru K1, am facut timp de 3 ani, m-am lasat din cauza unor probleme de sanatate. Apoi mi-a placut Rugbyul, il practic de 2 ani, este un sport foarte frumos si captivant, acest sport te poate dezvolta foarte mult si iti creste spiritul de echipa, parerea mea este sa te apuci de Rugby!