Ce ne intrebi pe noi? Cu ce sa te sfatuim?
Alege sportul care iti place tie cel mai mult!
Alege acel sport care iti face placere sa-l practici si la care te pricepi mai bine.
Succes!
Pai toate imi plac. ..asta e de rau
Vrei sa faci performanta sau e doar pentru hobby?
Daca e doar pentru hobby, combina powerlifting cu oricare dintre ele, o sa te ajute.
Peformanta. am facut hobby cu putina peformanta. pana la nationale cu lupte. dar vreau altceva sa fac performanta, bani..etc
Sa incep iar lupte libere.e ca si cum m-as impaca cu tatal natural ( 4, 5 ani jumate de lupte libere).
Rugby mi se pare un sport foarte frumos Mai ales k le faci pe ambele 2 in 1 k nescafe si lupte si sport
Fac rugby de aproape 2 ani.E un sport frumos, te disciplineaza si i-ti creste spiritul de echipa. Doar barbatii adevarati joaca rugby. "Fotbalul este un sport de gentalman practicat de golani, rugby este un sport de golani practicat de gentalmani."
Asta depinde de tine..Care e sportul care te atrage pe tine mai tare.
Daca ar fi sa aleg eu as alege Powerlifting..Practic sportul acesta de aproape 2 ani si imi place foarte mult.
Eu am inceput cu Luptele libere, am facut timp de 1 an, apoi mi-am descoperit pasiunea pentru K1, am facut timp de 3 ani, m-am lasat din cauza unor probleme de sanatate. Apoi mi-a placut Rugbyul, il practic de 2 ani, este un sport foarte frumos si captivant, acest sport te poate dezvolta foarte mult si iti creste spiritul de echipa, parerea mea este sa te apuci de Rugby!