Toti devenim increzuti daca am castiga atat de multi bani pe luna.
De fapt ce sa ceri cand vazi increzuti care nu au o chifla in burta iar pentru faptul ca produs femeile lor bani pentru ei asta in mintea lor ii face cineva!
Ce sa mai zici de vedetele fotbalului cand avem atatia increzuti la noi in tara care nu-s nici la 00000, 1% castiguri din nivelul astora.
Dar nu asta te face om, adica situatia materiala!
Poti fi "neincrezut" si daca esti bogat si daca esti sarac, se numeste cred eu caracter.
Asta cam așa e. Banii și mai ales succesul te duc în situația de a fi încrezut. Sunt însă și diferențe. Uită-te la ceilalți jucători din echipă și să vezi că nu sunt tot așa, deși au și ei bani și faimă. Sau uită-te la Massi, vedetă și el de prima mână, dar nu e la nivelul celor doi de încrezut. El mai și zâmbește și se arată chiar modest de multe ori.
Nici nu incape indoiala, candva era Neymar care l-a stricat pe Mbappe, imi amintesc ce modest era Mbappe la inceput pana sa se transfere la Psg, apoi a dat de brazilian si i-a copiat unele obiceiuri cum ar fi plonjatul in careu la cele mai mici atingeri, egoismul, acum nici la nas nu-i mai ajungi dar cu toate astea raman 2 jucatori foarte valorosi, Neymar s-a mai dat pe brazda si isi vede de fotbal pentru ca vine campionatul mondial si chiar pune osul la treaba.