Deci de cate ori mai intrebi eu nu am idee ca ti-am zis si teau zis de multe ori.Dar daca ti se pare asa conplicat du-te la sala si convingete singur sau cel mult domnu antrenor ati va zice totu.
Pai spune mi si mie pentru ultima oara poate inteleg.
Parca ti-am mai raspuns de vreo 3 ori la intrebarea asta.
greutate mare rep putine = sistemul nervos central stimulat = forta(cel putin asta pentru unu mai avansat, tu fa acolo flotari cate poti, o data la 2-3 zile si vei creste in forta)
In cat timp vine forta? tinanad cont ca nu te pasioneaza raspunsurile gen "depinde de nivelul tau actual si cata forta vrei sa acumulezi" iti voi raspunde prin, 6 luni...de 6 luni ai nevoie pentru a castiga in forta
Deci fa flotari o data la 2-3 zile cat de multe poti in mai multe serii daca poti, iar peste 6 luni "esti smecher"
Actual sunt slabanog, si fara forta prea mare, si da vreau forta mare frate.
Fii atent! Ai nevoie de un program pentru intermediari si o alimentatie cu multi carbohidrati si lipide! Renunta la sucuri dulciuri etc...A si ceva pentru motivatie este filmul Never Back Down Cand mergi la antrenament ia-ti un antrenor sa te inv. sa te corecteze.A si mai ia un mp3 ipod cv cv sa te motiveze mai mult! Cius!