| Andreeamiruna67 a întrebat:

Întrebare doar pentru cei care știu.
As dori sa iau în greutate. Adică sunt super slabutta (15 ani 1, 63 și vreo 43 de kg)
Vreau sa știu dacă sala +proteinele m-ar ajuta sa ma ingras

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sala si proteinele ajuta la slabit, nu la ingrasat!
Dubleaza cantitate de mancare pe care o mananci la fiecare masa, ca aceea ajuta la ingrasat!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu te ajută suplimentele de proteine să te îngrași.

| Cksihja a răspuns:

Am avut și eu această problemă, am mâncat cam 100 de grame de carne zilnic și după o lună am reușit să cresc greutatea cu 5 kilograme, însă asta depinde și de genetică acum în prezent am tot o greutate mică, din experiența mea se poate dar e greu să menții căci din momentul în care nu mai mergi la sală mușchii se micșorează și greutatea scade din nou.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Cksihja):

"am mâncat cam 100 de grame de carne zilnic" nu are NICIO legătură cu "după o lună am reușit să cresc greutatea cu 5 kilograme". Ai mâncat mai mult per total, alea 100g de carne pot să aibă și numai 100kcal. Dacă alea erau singurul tău surplus, nu puneai nici măcar 1kg în toată luna.

Pentru cea care a pus întrebarea: Cu sală și proteine poți atât să slăbești, cât și să crești în greutate. Diferența constă în CÂT mănânci.

| tzionut a răspuns:

Draga mea nu esti super slabuta. Esti perfecta asa cum esti. Lasa naibii complexele. La varsta ta si inaltimea ta diferenta dintre greutate scazuta si greutate normala este de 2 kg. Cand vei mai creste si metabolismul tau se va regla vei incepe sa pui greutate prin zonele esentiale. Nu te stresa. Mananca 3 mese diversificate la aceleasi intervale de timp si vei vedea imbunatatiri la acest capitol.