| DarkNayker a întrebat:

Intrebare pentru cei ce au sau au avut BMX sau Mountain Bike! Ce credeti ca ar trebui sa imi iau?

Răspuns Câştigător
| Fabulistul a răspuns:

Acum fiecare o sa-ti raspunda in functie de bike-ul pe care-l detine, nu crezi? Un singur sfat iti pot da, daca te decizi sa alegi street/urban riding (desigur cu MTB poti alege mai multe discipline): ia-ti un bike la mana a doua. Apoi dupa ce inveti s-o controlezi si sa dai trick-uri mai avansate, te poti decide sa-ti faci tu un custom dupa bunul tau plac. Gasesti pe dirtbike.ro in sectiunea Bazar. Unele oferte, in functie de piesele din dotare, se merita mult mai mult decat un bike nou-nout luat din shop. Break a leg!

| DarkNayker explică (pentru Fabulistul):

Deci....mai exact ce bicicleta? laughing
PS: Mersi dar nu vreau sa imi rup picioru...

| Fabulistul a răspuns (pentru DarkNayker):

Chiar depinde de ceea ce vrei sa faci cu ea. Vrei un cruise lejer sau vrei sa dai tricks? Poti sa-ti iei un dirt jumper si le poti face pe amandoua.
PS: In cazul in care te tii de sportul asta, e inevitabil sa nu-ti rupi ceva. Nimeni nu vrea asta, dar se intampla. Nu incerc sa te descurajez dar e atat de simplu. Chestia e ca trebuie sa exersezi, incetul cu incetul pentru a evita accidentele.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu prefer bmx-ul.

Întrebări similare