Singura modalitate, relativ sigura, pe care o folosesc eu e sa pui pe 0ver 0.5 adica sa se inscrie minim un gol pe meci. Pui cam 10 meciuri pe un bilet si ai cota de 1.50 1.60 cam asa. Stiu e foarte mica cota dar castigi constant si cu timpul ai sa vezi ca ai profit.
Eu aveam o tactica, daca erau 3 meciuri de exemplu. luam 2 foi de pariuri, pe o foaie puneam ca o sa castige toate meciurile si pe cealalta ca o sa piarda. si mai mereu castigam
Daca ai peste 18 ani poti sa-ti faci cont pe un site de pariuri ( http://www.betfair.com/ ) si pe urma bagi niste bani acolo, iti faci o strategie prin care sa minimalizezi pierderile, gasesti un site cu predictii foarte bune sau daca te pricepi tu, poti sa faci predictiile personal. Si apoi te apuci sa pariezi. Bafta!
Eu sunt abonat la un site de predictii sportive si primesc in fiecare zi pe email un singur meci pe care-l joc.Este vorba despre www.eFootballTips.com Are si varianta in limba romana. Iti spun doar ca la ultimele 15 tips-uri a avut doar 2 ratate. La fiecare meci primesc pe email si motivul pentru care a fost dat acel pronostic asa ca e ok. Succes! :)
Cipi1212 întreabă: