anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebarea e mai mult conversationala, dar aleg categoria sport pentru ca cei ce nu merg la sala nu prea au cum sa raspunda.

Presupun ca ati observat(poate chiar aveti in anturaj) acel specimen care merge la sala pentru ca e "cool", de obicei numai in apropierea verii. Se identifica dupa numarul de selfie-uri facute imediat ce a pus piciorul in sala(ca sa-si poata actualiza statusul cu "no pain no gain" evident), tentativele de agatat si cautatul patratelelor dupa prima serie de 10 abdomene(poate ca am exagerat un pic aici?).

Si intrebarea e: Ce alte insusiri caracteristice ati mai observat la acest specimen?

Răspuns Câştigător
| DovleacTurbat a răspuns:

Sare peste antrenamentul picioarelor sau cum se zice in romengleza noastra da skip la picioare laughing. Sufera de muschi, nu are habar cu ce se papa sportul asta, se antreneaza 2 saptamani si vazand ca n-are rezultate intra in depresie. Merge pe strada intr-un stil " de bestie" dar de fapt pare fu!@# in cu*. Restul le-ai zis tu.

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Poate o persoana narcisista sau care vrea sa iasa in evidenta cu cineva, in fapt fiecare dintre noi vrem sa fim admirati ca cineva sa stie ca existam, eu ti-am vazut multe raspunsuri si vad ca esti o fata inteligenta desi incearca sa nu dai frâu acelor frustrari care te sacaie, lasa pe fiecare sa faca ce vrea

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Eu ti-am vazut doar cateva raspunsuri si vad ca te pasioneaza psihologia, insa nu sunt inca lamurita daca intr-adevar ai studiat-o sau functionezi pe principiul "cele mai usoare subiecte sunt cele pe care nu le cunosti". Cert este ca nu esti in masura(*suna a exprimare agresiva asa ca adaug: nimeni nu e*) sa-ti dai seama pe baza a atat de putin daca intrebarile si raspunsurile pe care le dau sunt rezultate ale unor frustrari sau nu. Eu te asigur ca nu. Iar in cazul de fata, este strict un subiect de amuzament. Daca mergi la sala(poate o faci deja) si studiezi uneori si oamenii din jur(fiind pasionat de psihologie mi-e greu sa cred ca te-ai abtine usor de la prilejul unei analize de acest gen) cel mai probabil o sa te amuzi si tu.

"lasa pe fiecare sa faca ce vrea" - Dupa cum am spus deja, intrebarea este strict pusa pentru conversatie si amuzament. Nu neg ca ar trebui sa li se faca putina educatie despre cum ar trebui sa se comporte la sala in asa fel incat sa nu-i deranjeze pe ceilalti(agatatul la sala sau ocuparea unui aparat doar pentru o sedinta foto nu sunt recomandate), insa in mod clar nu o sa fiu eu cea care ii educa(imi lipseste in primul rand interesul pentru asta). happy

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Psihologia nu-i o credinta,dogma nu-i o certitudine, poate mam inselat in cazul tau cine stie,deci cred ca o mica frustrare e, nu vad nimic amuzant in a judeca pe cineva, las pe fiecare sa faca ce doreste, fiecare merge cu o speranta la sala, poate de multe ori e ridicola, daca e amuzanta pune intrebarea la trivia si amuzante nu sport, aici vorbim de sport

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Stai, tu poti sa nu judeci? Ca noi, ceilalti, oamenii de rand, nu avem aceasta putere supranaturala. Intr-adevar, se poate sa nu expunem ce judecam, dar tot judecam. Iar concluziile pe care le tragem, mai ales cand nu ne luam prea in serios(aici ar trebui sa te simti tu), ni se pot parea amuzante. In cazul de fata, ni se poate parea foarte amuzant sa vedem o domnisoara machiata si coafata pe banda alergand stresata sa nu i se strice parul sau un domn care a ramas langa oglinda timp de 10 min pana sa gaseasca unghiul bun si incordarea potrivita pentru o poza. Iar, ca sa nu ne enervam, tot cu amuzament e recomandat sa tratam si momentele in care dispare un disc pentru ca unui ins i-a fost prea lene sa ia din alta parte sau se da un prosop la o parte de pe aparat cand cel care lucra initial acolo s-a ridicat sa ia o pauza de 30 de secunde pentru a bea apa.

Cat despre caracterizarea pe care te-ai grabit sa mi-o faci(eh, uite ca si tu judeci...eu cand ti-am zis ca e imposibil sa nu...) nu ma voi obosi sa te conving ca gresesti. Insa te sfatuiesc sa abordezi mai degraba o autocaracterizare(stii ca de obicei insusirile pe care ni se pare ca le vedem la altii, de fapt ne apartin?) pentru ca vei avea mult mai mult de castigat si poate reusesti si sa indrepti cate ceva in proces.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Una este ceea ce observam noi si daca subconstientul nostru percepe asta ca fiind amuzant =ceva involuntar, alta e sa judeci pe cineva in mod constient, rational, pana la urma nu sala te face slab si o alimentatie saraca in calorii si mai mult efort, multi merg la sala apoi baga shorma in ei da e amuzant, sti povestea cu broasca si ahile? broasca era mereu cu un pas in fata lui, e la astia caloriile sunt mereu cu un pas in fata a cea slabesc ei

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Asculta manele. Se da expert cand vine vorba de sala, nestiind nici macar sa foloseasca aparatele. Tipic taranului basit.

| RAY a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Manelele nu au legatura cu sportul, un stil de muzica nu determina o personalitate, comportament, multi baieti care merg la sala vor sa se creadă vedete si ca ei pot rupe sala, explicatia e ca baieti sunt mai imaturi ca fetele, trebuie sa isi arate prostia mai mereu

| mudokins78 a răspuns:

Are 2 neuroni! unul il consuma in momentul cand face selfie!

| anonimg a răspuns (pentru mudokins78):

Iar celalalt neuron il consuma atunci cand isi publica selfie-ul. laughing

| 1231242 a răspuns:

Tu stii cam multe despre acest"specimen" nu cumva te descrii pe tine, s-ar putea sa gresesc, dar parca ai descris prea bine.Straniu!

| anonim_4396 explică (pentru 1231242):

Sa-nteleg ca te-ai simtit? laughing

Hai sa-ti explic cum sta treaba:
In primul rand, eu prefer calistenicele, deci la sala ajung mai rar. Partea cu mersul la sala ca e cool mi se pare ca a cam picat.
In al doilea rand, cand merg la sala, telefonul meu ramane incuiat in dulap, in vestiar. Uite ca au picat si selfie-urile.
In al treilea rand, merg la sala cu parul prins si nemachiata. Trec peste micul detaliu ca eu nici cand ies in club nu ies "la agatat", dar ce voiam sa reiasa e ca ma pregatesc pentru sala, nu pentru a fi agatata.
Si in ultimul rand, eu lucrez mai mult pentru mentinere in momentul de fata, asa ca a cam picat si verificarea abdomenului la 10min, tinand cont ca nu ma astept sa se dezvolte mai mult.

Sper ca am clarificat. Daca am omis vreun punct asupra caruia poate ai dori lamuriri, sa-mi spui. O zi frumoasa! happy

| 1231242 a răspuns (pentru anonim_4396):

O zi frumoasa si eu iti doresc!

| AndreiWeisz a răspuns:

Picioare nu va face niciodata, doar brate si eventual piept + abdomene. Sta mai tot timpul pe telefon si ocupa un aparat jumate de ora pentru ca ia pauza intre serii cate 10 minute, sa se mai holbeze pe Facebook. Daca nu e singur, e cu vreun prieten la fel ca el, stau si mai mult la un aparat pentru ca intre serii vorbesc despre tot felul de prostii cate 15 minute. Dupa 2 sedinte o sa isi cumpere proteine si o sa bage ca spartii ca sa fie mari. In general, sunt ectomorfi, adica d-astia slabi de tot care daca au reusit sa se ingrase 4 kg se cred deja Schwarzenegger.

| dfsdsf a răspuns:

Poartă pantaloni mulați pe fund, roz sau negri, tăiați în zona genunchilor și juliți, suflicați astfel încât să i se vadă gleznele congelate fără un gram de păr, tricou mulat pe abdomen, adidași roz sau roșii, curea albă, ochelari de soare cu ramele albe și bineânțeles, sprâncenele pensate happy