Cum spuneam, era Barzei s-a incheiat, vine potopul pentru ei!
Insa au facut un super transfer : Ousmane Dembele, asta impreuna cu Mbappe vor domina fotbalul mondial in curand,, ce pacat ca n-a venit la Arsenal si a ales camilele de la psg.
Pot sa intreb al cui e S? banuiesc eu ca M e Messi, da' nici de asta nu-s sigura...
Luis Suarez
Ok! (sa spun ca n-am auzit de el? pfff...)
Iar "V" e de la Vendetta.
Bun film
Da,a fost o recomandare.
Acum il trag, nu l/am mai vazut de mult.
Cine-i ala?
Gradul meu de apreciere a fotbalului este acela.
Nu-mi esti de ajutor!
Nu stiu mai Puki. Pe mine ma doare mai mult de BBC a lui Madrid. Tot se kk astia pe ei ca nu prea le place de Benzema.
Benzema de vreo 2-3 ani incoace s-a cam dat pe barbut, numai fotbal nu mai joaca, rateaza din 3 metri, numarul 1 la Real ramane tot Ronaldo, vine tare din spate si pustiul ala Asensio
AM vazut meciul ala in care a ratat de 5 ori dar ala tanar a dat 2 goluri. L/a facut de rahat nu gluma.
2-2 cu Valencia, am vazut si eu o parte din meci.
Stii ce mi se pare penibil? Barca cu echipa de 5 ori mai slaba decat cea a Realului e prima in Spania, iar Real e pe 2 ))))
Mai omule, pe mine ma intereseaza " N"-ul, intelegi?
Nici mie nu prea-mi place, ii inteleg.
Da' de Arsenal ce parere mai ai? Pe a mea o stii deja
Ioi,cu 3 puncte...e bine pozitionata in clasament.Mai are nevoie doar de 6 si ajunge Utd-ul din urma.
Asa, asa, pune cutitul pe rana, nu era de ajuns ca Utd e lider cu maximum de puncte, iar noi sa fim pe locul 16 cu golaveraj negativ/
Gandeste-te ce ciuda le e alora de la West Ham pe Arsenal.Doar 3 puncte ii despart.
Tu realizezi ca unicul vinovat si singurul care in proportie de 99, 99% raspunzator de situatia actuala de la club e W0nger,, ne-a distrus de tot, asta nu e Arsenalul meu... nu imi recunosc echipa!
Nu eu, nu tu, nu noi trebuie sa realizam asta, ci ei.
"Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!"
Nu tu suferi pentru asta, ci eu si ceilalti tunari care asteptam de ceva ani o decizie buna din partea conducerii, e circul total la noi,, nu am mai vazut asa ceva nici macar la Dinamo
N-ul este dus!
Cipi1212 întreabă: