Pai raspunsul meu este o intrebare? ai citit vreo data definitia cuvantului predictie?
PREDÍCŢIE s.f. 1. Operaţie raţională de anticipare a unui eveniment sau fenomen; previziune. 2. Prevestire; presentiment. [Gen. -iei, var. predicţiune s.f. / cf. fr. prédiction, lat. praedictio].
deci este doar unul care ghiceste scoruri sau rezultate. este la fel ca si cand faci tu acelasi lucru. nu se merita sa platesti.
Eu sunt abonat la un site de predictii sportive si primesc in fiecare zi pe email un singur meci pe care-l joc.Este vorba despre www.eFootballTips.com Are si varianta in limba romana. Iti spun doar ca la ultimele 15 tips-uri a avut doar 2 ratate. La fiecare meci primesc pe email si motivul pentru care a fost dat acel pronostic asa ca e ok. Succes! :)
Drhotzu esti un ratat, n-am nevoie de copy/paste din DEX, stiu lb romana. daca tu esti amarat si n-ai bani este problema ta. eu vreau sa platesc pe unii care stiu mai bine ca mine sa parieze, ratatule.
Poti incerca, important este sa verifici istoricul lor... care ar trebui sa fie si unul real. Eu folosesc serviciul celor de la http://www.icehockey-tips.com/