Bună.
Nu putea să-l mângâie că doar nu era în tandrețuri cu el.
Bine i-a făcut.
Pa, pa.
Mai usor de cat credeam. Avem romani talentati, nu?
Eu sincer nu am vazut lovitura, desi ma uitam la tv
Lucian Bute, maestru in Romania natala, a titrat Courrier Laval, care a continuat: 8.000 de fani nu s-au oprit nici un moment si si-au incurajat campionul care si-a aparat centura si titlul mondial pentru a opta oara.
Lucian Bute din Canada si-a aparat titlul mondial la categoria super-mijlocie IBF, invingandu-l prin KO pe Jean Paul Mendy din Franta in runda a patra la sala Romexpo. Sportivul nascut in Rmania l-a trimis cu fata la podea pe Mendy cu o lovitura de stanga, iar francezul a fost numarat de arbitrul Marlon Wright
Da l-a batur pe francez cel mai cool si cel mai tare si frumos posibil.A lasat toata lumea fara cuvite pentru ca l-a făcut KO în runda a patra
IL ADOR!
Http://www.youtube.com/watch?v=54LorGlNT4Q&feature=channel_video_title uitati-va la asta:) app gg Bute
Mie mi-a placut foarte mult... bute a dominat meciul si a aratat inca odata ca stie foarte bine ceea ce face...este un profesionist:X
Da l.a batut.
A fost super!
Mi-a placut.
Nu ai vazut ca l-a dat jos cu doua lovituri. Amandoua in cap x_X
Se vede ca e campion mondial ]
Mi-a placut la nebuniee.
I-a dat knockout destul de repede asa ca nu prea mai conteaza cat de tare la batut pana la acel punct doar a castigat( singurul lucru bun in aceasta confruntare a fost faptul ca Bute a castigat, in nici un caz bataia in sine; este doar parerea mea)
Mandy în drum spre vestiar pe targă.
Antrenorul acestuia îi zice: ce spaima ai băgat în Bute!
Cum, am reusit sa-l lovesc?
A, nu, credea că TE-A OMORÂT!
I-a dat de i-a sarut capacele francezului, de abia incepuse runda si deja a si terminat-o Bute