| Anonim2020jajaja a întrebat:

La 14 ani poți să mai ajungi fotbalist?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu! Dar te poti inscrie la un club de fotbal, daca esti talentat si selectat de un antrenor de acolo.

| Violleta2022 a răspuns:

Chiar esti incapabil sa intelegi un raspuns atat de simplu, precum "nu"?
S-a pus o intrebare si am raspuns, simplu si clar.
Apoi am explicat cum s-ar rezolva problema.

Te sfatuiesc pe viitor, acolo unde nu intelegi intrebarile sau raspunsurile userilor, sa mergi mai departe!

| MValentin a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu apreciez răspunsurile fiind date la misto si sictir fara pic de cunoștințe ce inspira nu stiu ce frustrări personale. Decat sa răspunzi la fiecare întrebare pentru acel,, scor,, pe TPU abtine te

| Violleta2022 a răspuns (pentru MValentin):

Dupa cum spuneam, daca esti incapabil sa intelegi un raspuns, mergi mai departe si raspudne numai celui care a intrebat, fara sa intrii in polemici cu ceilalti useri. Acesta este regulamentul forumului, pe care te invit sa-l citesti si sa-l respecti!
Raspunsul dat aici este unul foarte serios si normal, cu explicatii viabile. Din pacate, pentru cei care nu au capacitatea intelectuala sa-l inteleaga (ca tine) ii invit sa mearga mai departe si sa ignore raspunsul meu sau al celor pe care nu-l pricep.

| zilog a răspuns (pentru MValentin):

Dacă era la mișto crezi că aș fi scris atât de mult
nu iti dai seama că mi-a luat 1 oră să scriu tot text-ul respectiv!?

Sau râmă tenia in tine de oftică si de ciudă că nu ți-a venit ție acestă idee atât de prețioasă o nestemată de mare preț aflată la cea mai inaltă stare a perfecțiunii!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sună l pe Jiji pe patronu stelei, el oșteanu stielaughing

| zilog a răspuns:

DA! SIGUR DA! Important este să vrei!
Si Iisus Hristos a mers pe apă prin credință, dacă vei avea credință cât un bob de muștar vei putea muta și munții in mare!
Doar asta îti trebuie puțină credință
multă muncă
si foarte multă voință

Hai să începem antrenamentul
mănânci 1 săptămână doar lucuri fără chmicale
0 chimicale!

Acum bagi salate cu salată rosii ceapa castraveti ridichi si sfeclă roșie de zahăr
mai mănânci tu o mâncare eva o pulpă si piureu de cartofi să fie bine
important să nu uităm fără sucuri cu chimicale făra ciocolată făra dulciuri cu chimicale
vrei dulciuri baga o lingura de miere de albine cumparata de la apicultori!
mai vrei dulce mai baga o lingura de miere de albine
vrei sucuri jmechere fă o limonadă si inducleste-o cu miere de albine.
Acum câ ți-am dat o idee despre mâncare

trecem si la partea cu pregătirea fizică
DUPĂ CUM ȘITI PRIMA IMPRESIE CONTEAZĂ

Nu mă pricep eu la fotbal dar am o idee cum să te ajut să fii mai sprinen sa te miști mai cu talent
Inainte să te duci la recrutare sau cum se zice la voi la club sa te vada cineva daca te primeste trebuie sa faci putin antrenament fizic

uite ce idee am eu una simpla si gratis de pus in practica fara sala de sport fara nimic scule chestii
doar mâncare buna sa ai acasa si nu prea multa si niste adidasi confortabili

baga in prima zi 4 Km de alergat repejor
te gândesti la un magazin din oras de la 2 Km alergi până acolo iti iei o banana o mănânci fără să alergi bei apă plată făra să alaregi!
NU MÂNCA DIN MERS PT CĂ TE POTI INECA!
apoi o iei repejor inapii spre casă

a doua zi mergi repejor fără să alergi dar repede repede 4 Km dus 4 Km intors

a treia zi iei o sticla de apă cu tine de 2 litir si faci tot 4 Km dus 4 Km intors de mers repejor aproape fuga cărând acea greutate de 2 litri in mână
care la început o să ți-se pară o glumă proastă cum doar 2 litri când tu crezi că poti căra 20 ce asta e greutate doar 2 litri
dar vorbim noi la intoarcere sa imi spui daca e greutate sau nu
asa antrenezi putin si muschii de la mâini
poti sa o tii ca pe o gantera si sa o muti dintr-o mână in alta

tot asa până la a 5 a zi când dormi toata ziua
apoi a sasea zi iei 2 sticle de apa mergi 6 km dus 6 km intors
a spatea zi iei cele 2 sticle de 2 litri alergi usurel dar usrurel 7 km dus 7 km intors

eu ti-as recomanda sa faci asta 40 zile
până când ajungi să alergi cu 2 litri intr-o mână si 2 litri in cealaltă mână 10 Km dus 10 Km intors
cu pauza la jumătate de masă de 30 minute
nu uita sa dormi in fiecare weekend 1 oră
nu pierzi nimic daca dormi in fiecare saptamana câte o zi

Apoii când te duci la echipa de fotbal să te vadă antrenorul respectiv o sa fii mai sprinten de cât el
si daca iti spune ceva ii spui ca să faci o probă la alergat cu toti din echopa lui ca tu esti sigur că rezisti mai mult de cât toti ceilalti
sa va dea o proba de rezistenta
si tu o sa ieși invingător

si dacă nu vrea să te primesca si dai examenul pe un stadion de fotbal si ca iti zice sa pleci acas poti sa ii ceri voie sa ii arati ce poti tu sa faci si alergi in jurul stadionului să vadă că tu ai putut alerga 20 Km fără oprire
dar secretul este nu repede
nu fuga ci asa repejor ca sa rezisti mult
daca vrea viteză nu iti face griji ca tu rezisti dupa antrenamentul acesta si 20 minute la viteza maxima si sigur tot primul iesi
pentru ca data asta nu ai greutati in maini

Am uitat sa iti zic ceva super jmecher care sa bagi in fiecare zi in loc de energizant
limonada dar făcută cu zeama de la 2 grepfruit
zici ca ai bagat 4 redbul dacă bagi 4 limonade din astea pe zi

daca nu ai mancat niciodata in viata grepfruit sa stii ca este amar se indulceste cu miere
si prima data in viata trebuie sa bei doar un sfert dintr-un grepfruit si sa astepti sa vezi cum te simti

daca te simti bine poti sa mananci pe urma tiruri intregi de grepfruit
eu mi-am cumparat presa storcator dar manual care nu imi zapaceste grepfruitul cu motoare si alte tâmpenii ca ii strica toata carma si ii strica si gustul daca il storci cu storcator cu motor nu mai are acelasi gost si aceleas efect
mai bine il storci tu cu mana ca doar fotbalist tânăr esti trebuie sa ai si tu muschi la mâini sa storci o jumătate de grepfruit
daca nu vrea să se lase poti sa folosesti si o lingurita daca esti zgârcit si vrei să scoti din el si ultima picatura dar de preferat sa nu fie lingurita din metal ci din plastic
si cana sa nu fie de metal
metalul strica gustul
poti sa ii pui si zeama de portocala ca si umplutura si ca sa il mai induceasca si ca sa ii schimbe mirosul

nu uita de sfecla rosie ca aia contine fier
nu ar strica sa mananci din când in când si praz pentru ca prazul curăță intestinele de mizerii
adica fibrele din praz fac curat peste tot pe unde trec ele ca si când ar fi dat cineva cu mătura.

| MValentin a răspuns:

Nu te axa dupa toate mesajele ca mananca x, y te trezești la 6 fugi pana la 7 de la 7 faci escaladari pe munti. Te inscrii la o echipa si gata toate vin pe rand