Eu admir orice sportiv, care concureaza si performeaza.
In spatele rezultatelor obtinute este o munca enorma, tendinta de perfectiune, chiar daca nu inving (pe moment) in vreo competitie.
F1 imi placea, acum nu mai vad nimic, sant ocupat cu activitatea militara si chestii de burlac.
Fotbal, mai urmaream baschet, box, tenis dar am ramas exclusiv pe fotbal, nu mai am rabdare sa vad alt sport.
Patinajul artistic (mai mult, proba de perechi, nu individuală). Ar mai fi dansul sportiv, schi, înot, gimnastica...
Acu nu mă mai preocupată niciun sport, dar când eram mic îmi plăcea să mă uit la Formula 1, Gimnastică și după patinajul artistic eram înnebunit, stăteam ore să mă uit la cei 5-6 ani ai mei.
Si mai ziceai ca nu esti atrasa de fete?
Da, asa cred si eu, ca patinatoarele (de la patinaj artistic) au cele mai frumoase corpuri...cand le vad copanele alea proportionate perfect, imi vine apa in gura.
Ca sport insa, ma plictiseste patinajul. Sporturile la care ma uit cel mai des sunt tenisul si snookerul.
Asa eram eu cand eram mic, ma uitam la patinaj artistic feminin ca le vedeam in chilotei. Si cameramanii aia, niste perversi