Pentru dribling nu cred ca sunt anunite exercitii. Driblingul tine de spontainetate si de talentul tau. Eu zic sa te uiti pe Youtube la driblinguri si sa incerci sa faci si tu sau cu un prieten care le are cu fotbalul sa te invete si pe tine.
Pentru suturi pur si simplu sutezi la poarta ca altceva nu vad ce te-ar putea ajuta. Intr-adevar, daca ai muschii la picior dezvolati poti suta mai tare dar trebuia sa ai precizie cand sutezi, deci suteaza zilnic la poarta pana ve-i invata cum sa dai cu efect etc.
Pentru viteza pur si simplu sa alergi si iar sa alergi. Alergi 100m te cronometrezi iar apoi incerci sa iti bati timpul.
Bafta in a deveni un fotbalist bun si nu sa ajungi ca mine sa dai sfaturi despre fotbal desi nici nu esti in stare sa treci de un jucator advers
Numai bine.
La suturi am o precizie Foarte buna copii imi spun: Lasa-l pe cristiano ronaldo sa suteze dar muschii de la picior nu prea sunt dezvoltati.
Cred ca esti un copil care viseaza sa ajunga mare fotbalist, dar doar atat...viseaza!
Pentru muschii de la picioare eu zic ca niste genoflexiuni si niste ridicari de picioare zilnic te-ar ajuta.
Plus alergatul
Mersi de funda, chiar nu ma asteptam sa consideri sfaturile mele asa de bune avand in vedere ca eu sunt paralel cu fotbalul
Te-a bagat cineva in zeama?
Ba in primul rand, asa cum am zis esti un copil care nici sa scrie nu stie si in al doilea rand vreau sa-ti aduc aminte ca acesta este un site in care se pun intrebari si de dau raspunsuri! Daca nu iti convine imi poti bloca raspunsurile mele pentru tine... oricum, te supara adevarul
Pai cam asta ar fi ordinea dar nu trebuie sa o respecti neaparat-
Driblingul---halbere- 2 serii a cate 8 repetari in special seara si sa fie vara e mai eficient exercitiul
Suturile--coniac canoe-e foarte eficient pentru musculatura gambelor cu toate ca la prima vedere nu pare dar trebuie sa fii un fin cunoscator al unui astfel de exercitiu extrem de rafinat de altfel
Viteza---sticlism-e un exercititu complex ce iti testeaza toate grupele musculare se axeaza foarte mult pe reflexe cat si pe viteza de reactie...
Antrenamentul, exersezii fiecare dintre abilitati in parte, si astfel vei crese.
Dribling - cat mai multe driblinguri
Suturi- cat mai multe suturi
Viteza - Alergare rapida pe spatii mici
Nu sunt exercitii specifice eu unul le.am invatat in timp. cateva meciuri si o sa prinzi usor usor
Lipsa47 întreabă: