Ceea ce ai tu se cheama RUPTURA DE MENISC si se poate rezolva printr-o operatie, de reconstructie de menis.
Este destul de periculos sa faci sport cu acel genunchi, pentru ca poti suferi o fractura ireparabila, de aceea nu este indicat sa faci un sport, pana nu-ti fac reconstructia genuchiului.
Tu ai continu luxatie de rotula si vrei sa mergi sa faci sport? Ai consultat un medic macar?
Pentru un genunche am stat 6 luni acasa in pat, din care 1 luna si ceva in ghips si pe urma recuperare sa reanvat sa umblu.Iar dupa cativa ani am patit la celalalt picior o nasola si din nou chinuri si acum nu mai am voie sa fac sport, miscari bruste etc.
Lasa sporturile ca iti vei distruge ligamentele de tot si vei avea curand picior de lemn.Du-te la medicul ortoped sa iti faca o radiografie si operatie si poate dupa vei putea face ce vrei.Si apropo oricum nu te ia daca iti vede problema.
Nu, nu ai nevoie.Eu te-as sfătui să-l tai ca să nu te incurce dacă tot ziceai că nu-l poți folosi.
Poti, dar nu te-as sfatui. Karate e un spprt de contact si chiar daca nu vrei si eviti asta tot vei folosi piciorul drept, pentru balans sau sprijin si primind lovituri in el.
anonim_4396 întreabă: