| Th3AbSinTh3 a întrebat:

La minim 20 de meciuri jucate cu cota de minim 1.30 primesti 100% bonus la sky-bets(parca se numesc altfel acum)... Imi explica si mie cineva in ce consta acest bonus? Iti da de exemplu 5% din castigul care l-ai avut?

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Fortuna (fostul Publicbet), Get's bet, Mozzart am impresia si, din ce ne spui tu, sky bets si probabil mai sunt si alte case de pariuri, ofera bonus dublu. Asta inseamna 100% bonus. Castigul tau va fi dublat. Daca respecti cerintele, iar cota ta totala sa zicem ca este 1600 si miza 2 lei, vei primi 6400 de lei, nu 3200 cum era normal.

| Th3AbSinTh3 explică (pentru AFR81):

Aaaa, aiurea, credeam ca primesti ceva in caz ca nu ti-a iesit, dar nu era prea logic pentru ca ieseau in pierdere, mersi! big grin

| AFR81 a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

La unele agentii, precum fortuna bet sau get's bet, primesti in caz ca te scoate un singur meci. Daca ai minim 11 meciuri, iar cota minima este de 1.30 (1.25 la get's bet), primesti SANSA. Sansa inseamna aproximativ 10% din castig (este un algoritm prin care se calculeaza, dar in care nu mai intru acum pentru ca nu face subiectul intrebarii). La 20 de meciuri jucate, chiar si cu 2 lei, ai o sansa destul de "groasa". Mai este si optiunea Extra 200, adica daca ai cota totala peste 200, primesti de 10 ori miza (miza 2 lei, primesti 20 de lei). Extra 200-le se da tot daca te scoate un meci. Alte "bonusuri" ale agentiilor nu prea sunt. Ideea e ca cu cat oamenii joaca mai multe meciuri, cu atat au sanse mai mari sa piarda, acest lucru determinand agentia sa fie destul de darnica pentru cei care depasesc pragul de 11 evenimente.

| Th3AbSinTh3 explică (pentru AFR81):

Da, dar aia cu minim 20 de meciuri e super aiurea, iti dubleaza castigul, pai eu tin minte ca am pus odata vreo 15 meciuri si ma intreba de miza si ma cautam prin buzunar, prima data i-am spus 2 lei, apoi am mai gasit unu si a spus sa las cu 2 ca deja am castigul maxim pe care ei sunt dispusi sa-l dea, asa ca ce sa mai dubleze, din 20 de meciuri se face o cota uriasa si sanse de castig 3% laughing)

8 răspunsuri:
| crytical a răspuns:

Iti dubleaza suma castigata, asta e o prostie ca sa te atraga sa joci asa, sa pierzi. joaca cel mult 5 meciuri pe bilet, sau faci o cota de 5, pui 10 lei adica 50 lei castig si ai o sansa mare de castig, sa spunem ca o sa castigi acei 50 de lei, faci o cota de 2 si pui 40lei de lei adica 80 castig, 10 lei ii tii pe altadata sau ii joci in aceeasi zi pe o cota de cel putin 4 ca din caz ca pierzi cota de 2, sa iti scoti banii inapoi. se poate castiga in pariuri dar 80% din cei care joaca se arunca pe castiguri de zeci de milioane si bineinteles pierd, iar casele de pariuri se imbogatesc.
pariaza cat iti permiti sa pierzi si nu paria toti banii in aceeasi zi sau pe acelasi bilet.

| AFR81 a răspuns (pentru crytical):

Cu 2-3 bilete de 2 lei fiecare zilnic, nu se imbogatesc chiar atat de tare agentiile. Eu joc mai haotic, in sensul ca joc un bilet cu o miza mai mare, iar altele (in jur de 6-7) cu miza mai mica, dar cu mai multe meciuri. Am fost de 2 ori la un meci sa dau un tun de 130 de milioane, respectiv 60 de milioane. Am prins cel mai mult 7 milioane cu 2 lei, insa am luat de foarte multe ori sansa. Recomand pariorilor sa-si puna mintea la contributie si la bilete din acestea cu multe evenimente. Cam aici se vede cine e parior bun si cine nu. Oricine poate juca 50-100 de lei pe Barcelona, Real, Bayern si Federer si poate dubla banii. Nu inseamna, insa, ca esti si talentat.

| Th3AbSinTh3 explică (pentru crytical):

Da, stiu ca ai mai multe sanse de castig cu mai putine meciuri, dar eu am castigat cu vreo 18 meciuri si am avut cota de 200 laughing)


joc cu 1 leu la noroc si stiinta oh go on

| crytical a răspuns (pentru AFR81):

La varsta ta esti atat de redus ca nici nu vreau sa iti explic tampeniile care le-ai scris mai sus, reciteste-te peste 5 ani si da-ti 2 palme.

| AFR81 a răspuns (pentru crytical):

Mor pe prostii astia care cand sunt contrazisi civilizat intr-un reply, inteleg nu stiu ce si incep sa injure. Cred ca ti-am raspuns la 75% dintre intrebarile idioate despre sport/pariuri pe care le pui aici. Uite pe cine ajutam eu. Am omorat-o pe ma - ta cand ti-am zis ca are rost sa joci si bilete "fanteziste", asa-i? Nu prea le am cu vorbele astea urate, dar chiar mi-ai stricat seara. Acum iti adresez o replica pe care o auzi destul de des pe stadioane: Sa imi bag *** in m*-*a si in toti mo**ii tai. Handicapatule!

P.S. Sper sa vezi comentariul inainte ca adminii sa-l stearga.