| spartakblood a întrebat:

La scoala mea spus cineva ca ma numit un baiat din alta clasa cu ceva prostii?

Eu am 15 ani sunt destul de format in forma fizica dar nu am avut cam prea multe batai pina acum ce ar trebui sa fac?

Eu ma gindesc sa ma duc la ala si sal intreb daca ai zis asta despre mine, daca zice ca da, sa-i dau un pumn in bot adica ori nas ori barba si sa continui sal ucid in bataie... dupa un pumn in burta
un picior in lateral si jos.

Voi ce ziceti face de batut pe cineva pentru o vorba?

eu zic ca da, dar dupa pot avea probleme foarte mari pina la exmatriculare. sunt in alta tara nu in romania.

Dar trebuie sami apar reputatia. big grin big grin big grin

12 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Lasa bataia si invata sa folosesti corect limba romana.

| JokerV a răspuns:

Vezi cand iese de la ore si prindel undeva intr-un loc neutru sa nu te vada nimeni si dai acolo in el pana nu mai comenteaza

| Teo a răspuns:

Lasa bataie nu se merita. Jicnestel diplomatic, fal sai fie frica de mintea ta si daca o tine tot la fel cu vorbe urate la adresa ta simplu si la subiect un pumn in mufa si l-ai rezolvatlaughing). Baftahappy

| GothicTiamat a răspuns:

Da-i la ficati big grin

| GothicTiamat a răspuns:

Vorbele ranesc mai rau decat cativa pumni gandeste-te la ceva inteligent si riposteaza sau ignora-l pur si simplu si asta o sa il deranjeze mai mult.

| aurelian_4480 a răspuns:

Pai depinde daca esti bataus si nu ai frica calcal in picioare
asa sa antamplat si la mine la scoala numa baiatul ala era mai mare ca mine cu 3 ani

| NeimaginabilA a răspuns:

Dao-ncolo de reputatie iti aduce numai prieteni falsi.
Nu fii fraier fii prietenos cu el, asa vei lasa constiinta sa-l distruga, serios constiinta o sa-l doara mult mai mult decat nista pumni

| Orte95 a răspuns:

Urmareste si cand a iesit i-ai dat dauna totala

| lordbogdan a răspuns:

Pai incearca o cale pasnica,fara batai, ca doar nu sunteti animale, ci oameni...

| Justin4u a răspuns:

Parerea mea. Raspundei cu aceias moneda. Spune si tu niste zvonuri despre el, ca e impotent, ca e ***. iar daca vine la tine sa comenteze atunci poti sa il intrebi dc a vb ce nu trebuie si il poti articula. Drept scuza, nu tu te-ai dus la el a venit la tinewinking Legitima aparare smugsmug

| nanotek a răspuns:

Ma eu zic sai dai un scuipat in ochi si sal scuturi oleaca si sa-i zici ca adoa oara nul mai ierti si ca o sa-l bati ca asa facem tot cand e vb de asa cevahappy

| cobra1997 a răspuns (pentru nanotek):

U chiar nai nicio parere despre bataie? crede-ma ca nu e asa usor depinde de ala cat de tare e ca dupa ce ii dai tu un pumn si un picior s-ar putea sa fie vreun prost din ala si sa nu mai tina cont ca dai u in el si sa-ti dea la pumni si picioare pana cazi