| raMLesS a întrebat:

La tractiuni fac un anumit numar de repetari cu forma corecta(folosesc si greutate si ajung undeva la 7-8-9 repetari), apoi imi stric forma si imi iau avant pentru ca simt ca inca nu mi-am epuizat muschii complet, ma ajuta cu ceva acele inca 4-5 repetari pe care le fac cu avant?
Eu fac pauza de 80-90 de secunde intre seturi si fac 5 seturi cu grip pronat si 5 cu grip supinat.
E un antrenament bun pentru hipertrofie? Il fac de 2 ori pe saptamana si anume in ziua de Pull, alaturi de inca cateva exercitii pe care nu are rost sa le mentionez.
Ce pauza ar trebui sa fac intre seturile acestea la tractiuni? Imi simt antebratele cam amortite dupa fiecare set si ma gandeam ca ar trebui sa iau pauze mai lungi dar nu sunt sigur, plus ca abia reusesc sa imi recapat suflul, vreau sa maximizez hipertrofia.
Ar trebui sa mai reduc din seturi?
Ma antrenez pana la epuizare, ar trebui sa mai las 1-2 repetari in rezervor?

1 răspuns:
| Cosmin86 a răspuns:

Foloseste benzi elastice... o montezi pe bara si cand nu mai poti face tractiuni, pui piciorul pe banda si mai faci 2-3 corecte. Asa storci complet muschiul.

Eu recomand din Decathlon, sunt unele portocalii (rezistenta 30kg) si unele galbene (15 sau 20kg, nu mai stiu sigur).